Εκτός επ’ αόριστον ο Αταμάν με πρόβλημα υγείας
Ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και θα απουσιάσει από τον πάγκο της τουρκικής ομάδας μέχρι να βελτιωθεί η κατάστασή του.
Ανησυχία υπάρχει στο στρατόπεδο της Εφές Αναντολού, καθώς ο προπονητής των Τούρκων, Εργκίν Αταμάν, θα απουσιάσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα λόγω προβλήματος υγείας.
Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση της Εφές, ο Αταμάν έχει προσβληθεί από πνευμονία και θα απουσιάσει σίγουρα από τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπουγιουκτσεκμετσέ για την Τουρκική Λίγκα.
Πολύ αμφίβολη είναι και η παρουσία του στον πάγκο για την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στο Βερολίνο για την Euroleague, την ερχόμενη Τρίτη (21/3), καθώς ο 57χρονος θα πρέπει πρώτα να υποβληθεί σε αξονική για να πάρει το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο.
Προβλήματα λοιπόν σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν καθώς η Εφές θα δώσει μεγάλη μάχη για την είσοδό της στην 8άδα της Euroleague καθώς μετά το κακό ξεκίνημα της, βρίσκεται στην 11η θέση με ρεκόρ 14-15, με την απόσταση από την 8η Μπασκόνια να είναι μία μόλις νίκη και πέντε ματς να απομένουν.
- Σοβαρές καταγγελίες γονέων και μαθητών για διευθύντρια Λυκείου στον Νέο Κόσμο – Σοκάρουν οι μαρτυρίες
- Από τον Μπραντ Πιτ στη Σοφία, τη Τζάκι και τη Μελίνα: Ένας ύμνος στην αληθινή σταρ και μούσα, την Ύδρα
- Φυλακές Δομοκού: Προφυλακιστέοι ο αρχιφύλακας και ο Βούλγαρος κρατούμενος για τη δολοφονία του ισοβίτη
- Η «σπάνια κατάσταση» του Τούντορ στην Τότεναμ
- «Βιολάντα»: Νέες αποκαλύψεις για το υπόγειο του εργοστασίου – Πιθανές οι διώξεις και άλλων προσώπων
- Βρέχει στην Αθήνα – Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία – Πού σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής


