Εκτός επ’ αόριστον ο Αταμάν με πρόβλημα υγείας
Ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και θα απουσιάσει από τον πάγκο της τουρκικής ομάδας μέχρι να βελτιωθεί η κατάστασή του.
Ανησυχία υπάρχει στο στρατόπεδο της Εφές Αναντολού, καθώς ο προπονητής των Τούρκων, Εργκίν Αταμάν, θα απουσιάσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα λόγω προβλήματος υγείας.
Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση της Εφές, ο Αταμάν έχει προσβληθεί από πνευμονία και θα απουσιάσει σίγουρα από τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπουγιουκτσεκμετσέ για την Τουρκική Λίγκα.
Πολύ αμφίβολη είναι και η παρουσία του στον πάγκο για την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στο Βερολίνο για την Euroleague, την ερχόμενη Τρίτη (21/3), καθώς ο 57χρονος θα πρέπει πρώτα να υποβληθεί σε αξονική για να πάρει το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο.
Προβλήματα λοιπόν σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν καθώς η Εφές θα δώσει μεγάλη μάχη για την είσοδό της στην 8άδα της Euroleague καθώς μετά το κακό ξεκίνημα της, βρίσκεται στην 11η θέση με ρεκόρ 14-15, με την απόσταση από την 8η Μπασκόνια να είναι μία μόλις νίκη και πέντε ματς να απομένουν.
- BHMAGAZINO: Οι γόνοι πίσω από τη παγκόσμια βιομηχανία της μόδας
- Θεσσαλονίκη: 17χρονη έγκυος κατήγγειλε 16χρονο ότι την έσπρωξε και τραυματίστηκε – Συνελήφθη και για εκδικητική πορνογραφία
- Τουρκία: Βυθίστηκε σε ναυπηγείο το «Sea Star Tilos» – Δραματική διάσωση του πληρώματος
- ΗΠΑ: O Τραμπ απειλεί την ΕΕ με αντίποινα αν προτιμήσει ευρωπαϊκά όπλα
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης προτείνει όριο θητειών – Η αιχμή για Στουρνάρα και Παναγόπουλο
- Μαύρο Στέμμα: Ναζί, συλλήψεις, ποδολαγνεία, υποκλοπές και τρεις σφαίρες – Όλα τα σκάνδαλα πριν τον Άντριου



