Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στον Βόλο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στον Βόλο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε το ταξίδι στον Βόλο, και θα βρίσκεται στο πλευρό του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα των playoffs της Superleague κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στις 17:30 στον Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Superleague και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει το παρών στο Πανθεσσαλικό.

Μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που έκαναν την εκδρομή στον Βόλο για να ενισχύσουν την ομάδα τους και να μπει με το δεξί στη διαδικασία, οι ερυθρόλευκοι είδαν και τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να δίνει το παρών.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό καθώς με νίκη θα αυξήσει την πίεση σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που αγωνίζονται αργότερα στην Opap Arena και θα συνεχίσει την προσπάθεια ανατροπής του σκηνικού, μετά και το επιβλητικό διπλό επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024