Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Kiara Agnew: Τη σκότωσε στο ονειρικό ταξίδι για τα 24α γενέθλιά της

Kiara Agnew: Τη σκότωσε στο ονειρικό ταξίδι για τα 24α γενέθλιά της

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της Kiara Agnew. Χειροπέδες στον 26χρονο σύντροφό της.

Έκανε όνειρα για τα 24α γενέθλιά της. Ήθελε να τα γιορτάσει με τον σύντροφό της. Η Kiara Agnew δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα ήταν τελικά εκείνος που θα της στερούσε τόσο πρόωρα τη ζωή.

Η 23χρονη Kiara Agnew βρέθηκε νεκρή στις ονειρικές διακοπές για τα γενέθλιά της. Θα τα γιόρταζε με τον 26χρονο σύντροφό της Ryan Friesen στο Μεξικό.

Η Kiara Agnew από το Dawson Creek βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο παραθαλάσσιο θέρετρο Playa Del Carmen. Μια μόλις μέρα μετά την άφιξή τους στο Μεξικό.

Οι ονειρικές διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τον 26χρονο Ryan Friesen για τον θάνατο της 23χρονης Kiara Agnew.

Οι αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση τον σύντροφό της ως ύποπτο για τον θάνατό της.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την κράτησή του για τη δολοφονία της 23χρονης Kiara Agnew. Βρέθηκε νεκρή με πιθανά σημάδια βίας στο ξενοδοχείο στη συνοικία Xcalacoco.

Τα τελευταία λόγια στην Kiara Agnew

«Είναι πέρα για πέρα τραγικό» δήλωσε η θεία της 23χρονης Agnew, Katlyn Levesque, στο CTV News. «Όλοι έχουν μείνει άναυδοι. Δεν ήθελα να είναι αλήθεια. Εξακολουθώ να μη θέλω να είναι αλήθεια.

Θέλουμε δικαιοσύνη για την Kiara. Θέλουμε να επιστρέψει σπίτι η σορός της. Θέλουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θέλουμε να λογοδοτήσει όποιος το έκανε», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η Kiara λάτρευε τα ταξίδια και θα έκλεινε τα 24 της χρόνια στις 11 Μαρτίου. Ανυπομονούσε για αυτό το ταξίδι από τα Χριστούγεννα. Ήταν ενάμιση χρόνο με τον σύντροφό της και παίκτη χόκεϊ Ryan Friesen. Ήταν ενθουσιασμένη για το ονειρικό ταξίδι. Ήθελε να δει από κοντά τα ερείπια των Μάγια.

Έφυγε για τον προορισμό της με μια συμβουλή από την οικογένειά της. Να προσέχει, να μην κυκλοφορεί μόνη και να είναι ασφαλής. Δεν γύρισε ποτέ και βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συντρόφου της.

«Θα είσαι για πάντα η παιδική μου ηλικία»

Συγκλονίζουν και όσα γράφουν για την Kiara οι κοντινοί της φίλοι που έμαθαν τα τραγικά νέα. «Δεν έχω λόγια, αλλά ταυτόχρονα έχω πάρα πολλά. Είμαι τόσο συντετριμμένη που γράφω αυτό το κείμενο. Λέγαμε πως όταν μεγαλώσουμε τα παιδιά μας θα είναι οι καλύτεροι φίλοι όπως εμείς. Θα μπορούσα να κάτσω εδώ και να αναφερθώ σε κάθε υπέροχη ανάμνηση που μοιραστήκαμε ποτέ, σημειώνει η κολλητή της Sydney Taylor.

«Είσαι πραγματικά η παιδική μου ηλικία και ο λόγος που είμαι αυτή που είμαι σήμερα. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα είναι πάντα μαζί σου. Σε αγαπώ τόσο πολύ», καταλήγει σε συγκλονιστική ανάρτησή της για την παιδική της φίλη η Sydney, ενώ μοιράστηκε και κοινές τους φωτογραφίες από τα παλιά.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024