Ερυθρός Αστέρας: Η επιστροφή στη Euroleague για τον Καμπάτσο
Την παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα θα πραγματοποιήσει ο Φακούντο Καμπάτσο, απέναντι στη Μπάγερν μετά τη λήξη της τιμωρίας των Σέρβων.
Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι πλέον διαθέσιμος, στα παιχνίδια της Euroleague για τον Ερυθρό Αστέρα και κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου στις 02/03 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.
Αύριο 1 Μαρτίου λήγει η τιμωρία που είχε επιβληθεί για απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα του Βελιγραδίου, γεγονός που στερούσε τον Καμπάτσο από τη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
Για τα υπόλοιπα 9 παιχνίδια, της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης, ο Σέρβος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αργεντίνου γκαρντ, ο οποίος επέστρεψε στο Βελιγράδι μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια, να βοηθήσει την εθνική του ομάδα (γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 75-79 από την Δομινικανή Δημοκρατία) να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου.
Πλέον ο Ιβάνοβιτς μπορεί να ελπίζει πως ο Ερυθρός Αστέρας, θα προλάβει το τρένο των playoff της διοργάνωσης, με την παρουσία τόσο του Καμπάτσο όσο και των Νεμάνια Νέντοβιτς και Λούκα Βιλντόζα να δημιουργούν μία πολύ δυνατή τριάδα στις θέσεις των γκαρντ.
- Ξανά στον πάγκο του Βόλου ο Κώστας Μπράτσος
- Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα: Οι ψησταριές θα «πάρουν φωτιά» στη Βαρβάκειο, 800 κιλά κρέας δωρέαν
- Μεξικό: Σοκαριστικό τροχαίο – Αυτοκίνητο χτυπά γυναίκα και την εκτοξεύει μέτρα μακριά
- Προκρίθηκε στους «16» της Ντόχα η Σάκκαρη
- Κικίλιας: «138 νέα οχήματα για το Λιμενικό, παρουσιάζουν υψηλό επίπεδο ευχρηστίας και αξιοπιστίας»
- Πώς ο εγκέφαλος επιδεινώνει τις βλάβες μετά το έμφραγμα – Ελπίδα για νέες θεραπείες


