Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη Βρετανία: Αυτοκτόνησε μητέρα θύμα επανειλημμένης κακοποίησης - Συγκλονίζει το σημείωμα που άφησε [εικόνες σοκ]

Μεγάλη Βρετανία: Αυτοκτόνησε μητέρα θύμα επανειλημμένης κακοποίησης – Συγκλονίζει το σημείωμα που άφησε [εικόνες σοκ]

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών της χώρας ζήτησε ανεξάρτητη έρευνα για το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, μετά τις αιχμές που άφησε η άτυχη μητέρα

Έρευνα για μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην Μεγάλη Βρετανία, διενεργεί τις τελευταίες ημέρες η αστυνομία και αφορά την αυτοκτονία μιας γυναίκας, η οποία, έπεφτε επανειλημμένα θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της.

Η μητέρα που απογοητεύτηκε από τους αστυνομικούς, άφησε σημείωμα αυτοκτονίας που έλεγε: «Ελπίζω η ζωή μου να σώσει κάποια άλλη, αν η αστυνομία ενεργήσει πιο γρήγορα». Από εκείνη την ώρα που βρέθηκε το σημείωμα την αναζητούσε η αστυνομία, αλλά δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρή.

Η οικογένεια της  κακοποιημένης μητέρας που αυτοκτόνησε δήλωσε ότι απογοητεύτηκε από την ίδια αστυνομική δύναμη που τα θαλάσσωνε με την έρευνα για την κακοποίηση της γυναίκας.

Η πρώην υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ, σύμφωνα με πληροφορίες από τα βρετανικά ταμπλόιντ The Sun και Daily Mail, απαίτησε τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας στο σώμα, αφού παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και σε μία ακόμη γυναίκα στο παρελθόν.

Αισθάνθηκε εγκαταλελειμμένη

Η βασανισμένη γυναίκα αισθάνθηκε εγκαταλελειμμένη από την αστυνομία του Lancashire.

Ο αδελφός της γυναίκας δήλωσε: «Απογοήτευσαν την Kiena στη ζωή – και την απογοήτευσαν στις τελευταίες της στιγμές. Ένιωθε ότι η αστυνομία δεν έκανε τίποτα για να τη βοηθήσει, παρά τις αμέτρητες αναφορές για ενδοοικογενειακή βία. Ο επιτιθέμενος, της έπαιρνε συνεχώς εγγύηση και κατέληξε να μην έχει πουθενά να στραφεί. Έχασε την ελπίδα της… Όταν βρήκαμε το σημείωμά της, ξέραμε ότι ήταν ένας αγώνας δρόμου με τον χρόνο».

Άφησε το μωρό της σε μια φίλη της πριν βάλει τέλος στη ζωή της

Το πτώμα της ανασύρθηκε από τις γραμμές του τρένου κοντά στην πόλη Garstang, στο Lancashire, καθώς φίλοι και συγγενείς έψαχναν μανιωδώς να τη βρουν στους γύρω δρόμους και στα στενά.

Η αστυνομία του Lancashire επιβεβαίωσε ότι ένας 28χρονος άνδρας από το Fleetwood είχε συλληφθεί ως ύποπτος για επίθεση εναντίον της, λίγες ημέρες πριν από την αυτοκτονία της.

Παρά τους ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών και δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες από τις επιθέσεις που δεχόταν

Στον απόηχο του θανάτου της, η οικογένεια της αποκάλυψε ότι ζούσε με φόβο και ισχυρίστηκε ότι ζητούσε επανειλημμένα βοήθεια από την αστυνομία λίγο πριν αποφασίσει να δώσεις τέλος στη ζωή της.

Αποκάλυψαν σοκαριστικές φωτογραφίες που την έδειχναν αιμόφυρτη και μελανιασμένη μετά από τις επιθέσεις που δεχόταν.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία είχε τοποθετήσει συναγερμούς πανικού στο σπίτι της, ωστόσο ο φερόμενος ως δράστης, έβγαινε με εγγύηση και επαναλάμβανε την πράξη του.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024