Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβρος: Τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε η 28χρονη με την κολλητή της

Έβρος: Τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε η 28χρονη με την κολλητή της

Η 28χρονη το απόγευμα που εξαφανίστηκε είχε μιλήσει με την κολλητή της φίλη και είχαν πει ότι θα πήγαιναν να δουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της 28χρονης, επικεφαλής του καρναβαλιού στο Τυχερό του Έβρου, η οποία βρέθηκε χθες νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της.

Όλοι μιλούν για ένα γελαστό κορίτσι, προκομένο, που είχε όνειρα για τη ζωή της, ήθελε να κάνει ταξίδια και είχε παντού φίλους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

Η 28χρονη το απόγευμα που εξαφανίστηκε είχε μιλήσει με την κολλητή της φίλη και είχαν πει ότι θα πήγαιναν να δουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Την έψαχναν όλο το βράδυ

«Μιλήσαμε και της είπα να πάμε να δούμε τον αγώνα. Μου είπε ότι είχε ωραία μέρα μήπως να πηγαίναμε κάπου για καφέ, αλλά εγώ της είπα να πάμε στον αγώνα και συμφώνησε. Πήγα στο γήπεδο και εκείνη άργησε, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί το συνήθιζε», είπε η κολλητή της άτυχης κοπέλας στο Star.Όλοι μιλούν για ένα κορίτσι γελαστό, γεμάτο ζωή που δεν είχε δείξει ότι έχει προβλήματα

Της έστειλε μάλιστα μετά από αρκετή ώρα ένα μήνυμα στο κινητό να τη ρωτήσει πού είναι, αλλά δεν πήρε απάντηση. Τελικά η 28χρονη δεν πήγε ποτέ στον αγώνα, αλλά η φίλη της δεν ανησύχησε, καθώς πίστεψε ότι κάτι της έτυχε και θα μιλούσαν αργότερα για να συνεννοηθούν να βρεθούν το βράδυ.

Μετά από λίγο της τηλεφώνησε ο πατέρας της φίλης της ανήσυχος και τη ρώτησε πού είναι η Βίκυ.

«Ανησυχήσαμε όλοι και αρχίσαμε να την ψάχνουμε όλη τη νύχτα. Την έψαχνα έως τις 02:00 και μετά πήγα για ύπνο. Το πρωί που ξύπνησα για να πάω για δουλειά, με πήρε ο πατέρας της και μου είπε ότι βρήκαν το μηχανάκι», είπε η φίλη της 28χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, η 28χρονη είχε πάει πολλές φορές και με εκείνη και με άλλους φίλους της στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή, καθώς έχει πολύ ωραία θέα και σύχναζαν εκεί για να πιουν έναν καφέ ή ένα ποτό.

Έβρος: Η νεκροψία θα ρίξει φως το μυστήριο του θανάτου της 28χρονης Βίκυς | in.gr

Πάντως κι εκείνη είπε πως δεν της είχε εκμυστηρευτεί κάτι που να την απασχολεί και τόνισε πως δεν υπήρχε περίπτωση η 28χρονη να κάνει κακό στον εαυτό της.

«Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι αυτοκτόνησε. Είναι εντελώς αψυχολόγητο. Τι άλλαξε μέσα σε δύο ώρες και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της;», αναρωτήθηκε.

«Είναι σίγουρα δολοφονία»

Από την πλευρά του ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος εκτίμησε πως ο θάνατος της 28χρονης είναι εγκληματική ενέργεια.

Όπως εξήγησε πολύ σπάνια οι αυτόχειρες βάζουν τέλος στη ζωή τους με μαχαίρι και μάλιστα καρφώνοντάς το στο στήθος τους.

Μάλιστα μετά από τις δηλώσεις της φίλης της 28χρονης, είπε πως όσα είπε θα βοηθήσουν πολύ το έργο της αστυνομίας.

«Μπράβο στη φίλη για την ψυχραιμία της, όσα είπε θα βοηθήσουν πολύ την αστυνομία. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στον δράστη», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Δεν είναι αυτοκτονία» λέει φίλος της

«’Εφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και απο εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη. Εστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και της είπε θα έρθει» είπε στο Star ο φίλος της 28χρονης.

Έβρος: «Η 28χρονη Βίκυ ήταν η ψυχή της παρέας» | Cretalive ειδήσεις

-Υπαρχει κι ενα σενάριο αυτό της αυτοχειρίας; Θα μπορούσε να κάνει κατι τέτοιο;

-«Οχι όχι, με τίποτα, κόβω το κεφάλι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει, δεν το πιστεύω», λέει ο φίλος της 28χρονης.

-Είχε τσακωθεί με καποιον πρόσφατα; Είχε κάποια ένταση με κάποιον άνθρωπο;

-«Μέχρι το Σάββατο που ήμασταν μαζί ήταν μια χαρά, όλα κομπλέ. Ηταν ένας άνθρωπος που της άρεσε να περνάει καλά, συμμετείχε και στα καρναβάλια, ετοίμαζε τα καρναβάλια. Θα μας έλεγε, αλλά κι αν δεν μας έλεγε, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024