Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβρος: Με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της βρέθηκε η 28χρονη - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Έβρος: Με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της βρέθηκε η 28χρονη – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Το σενάριο της αυτοκτονίας εξετάζει η αστυνομία για την υπόθεση της 28χρονης που βρέθηκε σε γκρεμό.

Να συγκεντρώσουν τα δεδομένα της υπόθεσης της 28χρονης Βίκυς και να απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα του θανάτου της προσπαθούν οι αστυνομικοί.

Η οικογένειά της και η τοπική κοινωνία στο Τυχερό Έβρου είναι συγκλονισμένοι από την είδηση της τραγικής απώλειας μιας νεαρής κοπέλας που φαινόταν να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να συμμετέχει ενεργά στη ζωή του τόπου της.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι ήταν η διοργανώτρια του καρναβαλιού που θα γινόταν στο χωριό την προσεχή Κυριακή και το οποίο μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις ακυρώθηκε.

Η είδηση του θανάτου της

Το περιβάλλον της 28χρονης την αναζητούσε από το μεσημέρι της Κυριακής, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας επιβεβαιώθηκε το δυσάρεστο νέο της τραγικής απώλειάς της.

Ένας συγγενής που γνώριζε ότι συνήθιζε να κάνει βόλτες με το μηχανάκι της προς τη Λευκίμη, ακολούθησε το δρόμο και την εντόπισε σε μια μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων μαζί με το όχημά της.

Αν και πίστεψαν ότι είχε χάσει τη ζωή της από τροχαίο, μόλις κατάφεραν να φτάσουν το άψυχο κορμί της αντιλήφθηκαν ότι ίσως να μην οφείλεται σε τροχαίο ο θάνατός της.

Εξετάζεται η αυτοκτονία

Τις έρευνες έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του ΑΤ Τυχερού και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, συλλέγοντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική έκθεση του ιατροδικαστή Παύλου Παυλίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο η 28χρονη Βίκυ να έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της.

Όπως έγινε αμέσως γνωστό, η κοπέλα έφερε τραύμα από μαχαίρι αγροτικής χρήσης, σαν αυτό που χρησιμοποιούσε στις εργασίες της.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι το μοιραίο τραύμα είχε γίνει κάτω από την μπλούζα που φορούσε η 28χρονη, καθώς αυτή δεν έφερε ούτε σκίσιμο, αλλά ούτε και κάποιο σημάδι.

Τα σημάδια στα χέρια

Παράλληλα, υπάρχει και άλλο ένα εύρημα που τείνει τους αστυνομικούς στο σενάριο της αυτοκτονίας. Αυτό είναι τα σημάδια που έφερε η νεαρή κοπέλα στους καρπούς των χεριών της.

Όπως τονίζουν, τα σημάδια αυτά μπορεί να δείξουν την προσπάθειά της να αυτοκτονίσει κόβοντας τις φλέβες της. Ωστόσο, για τα συγκεκριμένα σημάδια και το χρόνο που αυτά έγιναν, οι αστυνομικοί θα περιμένουν το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024