Μιμή Ντενίση: Διαδοχικά «χτυπήματα» στον Λαζόπουλο – «Έτσι κάνει ο Λάκης…»
«Αν πεις κάτι θετικό...»
Με αφορμή τα τελευταία σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος για εκείνη, η Μιμή Ντενίση απάντησε μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό».
«Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Εγώ δεν έχω καμία κόντρα με τον Λάκη. Ο Λάκης κάνει σάτιρα, εγώ κάνω κάτι άλλο. Κάποια πράγματα που λέω και τα πιστεύω, εκείνου μπορεί να του φαίνονται περίεργα» είπε η Μιμή Ντενίση.
«Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Αν πεις κάτι θετικό δεν θα παίξει σε 1.000 site, αν πεις κάτι αρνητικό θα παίξει. Αυτό κάνει ο Λάκης, πιάνει την Μιμή και λέει κάτι ψιλοαρνητικό για να το παίξουν» συμπλήρωσε.
«Δεν τα έχουμε χαλασμένα, μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο να του πω γεια σου τι κάνεις. Μια δουλειά κάνει κι αυτός, η σάτιρα στα αρνητικά βασίζεται. Εγώ κάνω άλλη δουλειά. Το να δίνω τίτλους ξέρεις πόσο εύκολο μου είναι; Εδώ την έχω την ατάκα. Και ξέρω πώς δεν θα μπει τίτλος αν δεν μιλήσω. Δεν θέλω να διαφημίζομαι έτσι, δεν θέλω» κατέληξε η Μιμή Ντενίση.
Δείτε το βίντεo
- Φρανσίσκο: «Υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 20χρονου
- Χρήστος Δάντης: «Διακόπτω τις συναυλίες μου για περίπου ενάμιση μήνα» – Τι συνέβη
- «H αιτία που ο Παναθηναϊκός δεν παίζει στις δυνατότητές του ίσως είναι ο… Αταμάν»
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό σε βαλίτσα – «Φορούσε βέρα – Είχε χαρτιά στο στόμα»
- Κικίλιας: Χτυπήθηκε ελληνόκτητο πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα – Καλά στην υγεία τους οι ναυτικοί



