Ολυμπιακός: Ολοταχώς για νέο sold out στο ΣΕΦ – 1.000 εισιτήρια έχουν μείνει για το ματς με την Εφές
Έτοιμοι να πραγματοποιήσουν ακόμα ένα sold out είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού, καθώς όπως ενημέρωση η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, έχουν απομείνει μόλις 1.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (03/02).
«Ερυθρόλευκη» παράνοια για τον Ολυμπιακό σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα υποδεχθεί την Παρασκευή (03/02), την back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, για την 22η αγωνιστική της Euroleague και θα έχει για ακόμα μία φορά στο πλευρό της την υποστήριξη του κόσμου.
Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχουν απομείνει μόλις 1.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στην τουρκική ομάδα και όλα δείχνουν πως το sold out είναι θέμα χρόνου.
Αυτό θα είναι το τέταρτο διαδοχικό sold out για τον Ολυμπιακό στη Euroleague, μετά τα παιχνίδια κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας με την Εφές θα είναι ο δεύτερος για τη «διαβολοβδομάδα», καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν αρχικά, αύριο (31/01) τη Φενέρμπαχτσε, στην Τουρκία για την 21η αγωνιστική.
- «Κρανοφόροι εισέβαλαν σε αγώνα πόλο παίδων και απαιτούσαν την αφαίρεση των διακριτικών του Άρη»
- Οριστική απόφαση: Ακυρώθηκε το Finalissima ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Στο in ο αδερφός ενός εκ των συλληφθέντων «Ο αδερφός μου δεν έχει κάνει τίποτα – δεν την βίασαν
- Παραγωγικό υπόδειγμα και τουρισμός: Διάλογος με αφορμή το Café Economy
- Πάπας Λέων ΙΔ’: Έκκληση να σταματήσει η «αποτρόπαιη βία» του πολέμου στο Ιράν
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Λιντς


