
ΑΕΚ – Πυλαία 35-23: Πέρασε στο Final 4 η Ένωση
Η ΑΕΚ νίκησε με 35-23 την Πυλαία, που της είχε στερήσει πέρσι το τρόπαιο στον τελικό του Κυπέλλου, και προκρίθηκε στο Final 4 της διοργάνωσης.
Την παρουσία της στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε επικράτησε 35-23 της Πυλαίας στο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ για την φάση των «8» της διοργάνωσής.
Η Ένωση πάτησε… γκάζι στο δεύτερο μέρος, πήρε μεγάλη διαφορά και «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα βρει απέναντί της τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν εκδίκηση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την ήττα τους στον περσινό τελικό.
Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Η Πυλαία πίεσε αρκετά την ΑΕΚ (5-4), ωστόσο η Ένωση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έχασε τον έλεγχο (11-8, 14-10). Ως εκ τούτου, στα αποδυτήρια πήγε έχοντας εξασφαλίσει διαφορά τριών τερμάτων (16-13). Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ πήρε σημαντικό προβάδισμα (27-18), παίρνοντας στο τέλος τη νίκη με 35-23.
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 5-4, 8-5, 11-8, 14-10, 16-13 (ημ.), 18-14, 24-16, 27-18, 29-19, 31-20, 32-20, 35-23.
ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 4, Τικ, Ζίφκοβιτς 3, Μαντάλινιτς 9, Νικολαΐδης, Αλμέιδα, Ηλιόπουλος 2, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης 5, Άρσιτς, Σκόκολιτς 2, Τσιτομπί 1, Ρογκούλσκι 4, Λέμος, Κεδέρης 4.
ΑΕΣΧ Πυλαίας (Μπάμπης Ανανιάδης): Ζαφείρης 1, Μανωλούδης 3, Μέτσης, Καραγκιοζόπουλος 3, Κουκμίσης 3, Γιαννακίδης, Τσορτέκης 1, Ορφανουδάκης, Μπάτζιος, Αλεξανδρίδης 2, Κυριακίδης 1, Αθανασιάδης 2, Αλατσατιανός 2, Σεϊρεκίδης 3, Αντωνιάδης 2.
- «Γολγοθάς» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Στο «κόκκινο» η Wall Street, με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- «Δούλα του θανάτου» – Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει μια εκπληκτική, νέα κατεύθυνση στην καριέρα της
- Άρχισαν τα… όργανα για Σοσένιορ – Η τρίτη σερί ήττα και τα «σενάρια» απόλυσης
- Μεγάλη έκρηξη σε ηφαίστειο στην Ιαπωνία – Υψώθηκε καπνός 3.400 μέτρων
- Φοντέκιο: «Είχα σκαμπανεβάσματα, αλλά ελπίζω να μείνω στους Χιτ»
