«Πονοκέφαλος» για τον Άλαν Πάρντιου, με τον Σαλέμ Εμπακατά να μένει στα πιτς για περίπου 15 μέρες.
O Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής υπέστη θλάση α’ προς β’ βαθμού στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής.
Κάπως έτσι, ο 25χρονος θα απουσιάσει από τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις του Άρη. Ο δεξιός οπισθοφύλακας τίθεται νοκ άουτ τόσο από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όσο και από το ματς με την ΑΕΚ με το πρωτάθλημα, κάτι που φυσικά προβληματίζει τον Άλαν Πάρντιου.
Την εφετινή αγωνιστική περίοδο ο Εμπακατά μετρά συνολικά 16 ματς με τη φανέλα των «κιτρίνων», έχοντας σκοράρει ένα γκολ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα στο Περιστέρι και ο τεχνικός του Ατρόμητου, Ντούσαν Κέρκεζ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τους «ερυθρόλευκους» και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Δέκα ημέρες πριν παίξει με τον Ολυμπιακό στο Champions League, η Λεβερκούζεν πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της φέτος, χάνοντας με 1-4 στην έδρα της από τη Στουτγκάρδη στην Bundesliga.