Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το «μήνυμα» του Μίτσελ για Κύπελλο αλλά και πρωτάθλημα

Το «μήνυμα» του Μίτσελ για Κύπελλο αλλά και πρωτάθλημα

Ο Μίτσελ μίλησε για την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Αρη στο «Κ. Βικελίδης» για το Κύπελλο.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν επικεντρωθεί πλέον στον επαναληπτικό με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (25/1, 19:30) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει της αναμέτρησης με τον Αρη, τόνισε ότι άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι θυμωμένοι μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στο Περιστέρι (1-1) και την Τετάρτη θα τα δώσουν όλα στη συμπρωτεύουσα, για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά και να ξεκινήσουν ένα νέο σερί νικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Πραγματικά δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι και σταμάτησε το νικηφόρο σερί. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δε θα σταματήσουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και φτιάξουμε ένα νέο σερί ξεκινώντας από το ματς με τον Άρη».

Για το τι έφταιξε για το «στραβοπάτημα» στο Περιστέρι: «Νομίζω πως είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, ένα αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Δίνουμε συνεχώς τελικούς εδώ και πολύ καιρό και όταν αυτό συμβαίνει, πολλές φορές, συμβαίνει να έρθει μια μέρα που τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό πρέπει να δουλέψουμε τις λεπτομέρειες που δεν πήγαν καλά, αλλά και ταυτόχρονα να σκεφτούμε πως σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να έχουμε την ίδια συμπεριφορά και την ίδια νοοτροπία».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Φυσικά και είναι θυμωμένοι, φυσικά και υπάρχει πείσμα γιατί στο τελευταίο παιχνίδι πήγαμε κάθε άλλο παρά για αυτό το αποτέλεσμα. Πηγαίναμε για τη νίκη. Επομένως είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι και αποφασισμένοι. Θα αφήσουμε πίσω ότι συνέβη. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο και αν θέλουμε να κάνουμε μια καλή χρονιά πρέπει να τα καταφέρουμε και να είμαστε διαφορετικοί στη συνέχεια».

Για το ματς με τον Άρη: «Πρώτα από όλα πρέπει να πούμε πως ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουν μεγάλη ποιότητα και δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσεις. Μπορεί να τα καταφέραμε καλά  στις δύο φορές που τους αντιμετωπίσαμε μέσα σε τρεις μέρες και να πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και σοβαροί  για να τα καταφέρουμε ξανά».

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Θα ψάξουμε να βρούμε κάποιες λύσεις σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ τελευταία, σε παίκτες που δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά που φυσικά ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας και που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Ωστόσο οι αλλαγές δεν θα είναι τόσο πολλές».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024