Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Φουλ για sold out και με την Μακάμπι

Ολυμπιακός: Φουλ για sold out και με την Μακάμπι

Για ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς για την αναμέτρηση της Παρασκευής (27/1) με τη Μακάμπι, έχουν απομείνει μόλις 1.800 εισιτήρια.

Δεν έχει τέλος η «τρέλα» για τον Ολυμπιακό, καθώς οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν ακόμα ένα sold out στα φετινά παιχνίδια αι μάλιστα το τρίτο διαδοχικό.

Μετά τους αγώνες για την Euroleague απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο και Ρεάλ Μαδρίτης, οι φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδος, είναι κοντά στο να εξαντλήσουν τα εισιτήρια και για την αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (27/1, 21:00) για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Συγκεκριμένα, μόλις 1.800 εισιτήρια έχουν μείνει ακόμα προς διάθεση, κάτι που σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει οριστική εξάντληση.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκας, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague και θα υποδεχθεί τους Ισραηλινούς την Παρασκευή, από τους οποίους είχε γνωρίσει την ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Τελ Αβίβ.

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024