Ανησυχία με Τζόκοβιτς εν όψει Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει ενοχλήσεις στον μηρό και η κατάσταση του προκαλεί ανησυχία εν όψει της έναρξης του Australian Open.
Αντίστροφα για την έναρξη του Australian Open μετράει ο κόσμος του τένις.
Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα, είναι φυσικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος επιστρέφει στη διοργάνωση μετά τον «σεισμό» που προκάλεσε η περσινή του περιπέτεια στον θεσμό. Ο Σέρβος τενίστας ωστόσο ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα, καθώς έχει ενοχλήσεις στον μηρό.
Ο «Νόλε» κατέκτησε το τουρνουά της Αδελαΐδας, ωστόσο αποκόμισε ένα πρόβλημα το οποίο μάλιστα τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την πρώτη του προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Australian Open. Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος σταμάτησε την προπόνηση του και αποχώρησε με ενοχλήσεις μετά από μισή περίπου ώρα προπονητικού παιχνιδιού με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, προκαλώντας έτσι ανησυχία εν όψει του αυστραλιανού όπεν.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη



