Kατάρ: Απαγορεύτηκε σε influencer να μπει σε αεροπλάνο λόγω βάρους
Η απάντηση του μοντέλου
Ένα plus-size μοντέλο υποστηρίζει ότι υπάλληλοι του αεροδρομίου στην Ντόχα την εμπόδισαν να επιβιβαστεί σε πτήση της Qatar Airways προς τη γενέτειρά της, τη Βραζιλία, επειδή «είχε πολλά κιλά» για τη θέση της.
Η influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Τζουλιάνα Νέμε, 38 ετών, κατηγόρησε τώρα την αεροπορική εταιρία ότι έκανε διακρίσεις εις βάρος της λόγω του μεγέθους της.
Σε ανάρτηση για τους 118.000 ακολούθους της στο Instagram, δήλωσε ότι δεν της επετράπη να επιβιβαστεί στην πτήση της από τη Βηρυτό στην Ντόχα στις 22 Νοεμβρίου.
Η γυναίκα κατέληξε να μείνει στον Λίβανο με τη μητέρα της, ενώ η αδελφή και ο ανιψιός της επέστρεψαν στην πατρίδα τους. Η ίδια είπε στους ακολούθους της: «Τι κρίμα για μια εταιρία να επιτρέπει τέτοιου είδους διακρίσεις εις βάρος των ανθρώπων! Είμαι χοντρή, αλλά είμαι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι!».
Κατά τη στιγμή της αναφοράς, η Τζουλιάνα παρέμενε στον Λίβανο χωρίς να μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα της, και η Qatar Airways δεν είχε απαντήσει στους ισχυρισμούς της.
H ανάρτησή της:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juliana Nehme (@juliananehme)
- Ιράν: Οι αδιάκοπες αντιφάσεις του Τραμπ από την έναρξη του πολέμου
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν μίλησε με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν που επιδιώκει ειρηνευτικό ρόλο
- Ιράν: Για μήνυμα Κύπρου μέσω Λιβάνου μη χρήσης των βρετανικών βάσεων, γράφει η Beirut Time
- Περού: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση μίνι βαν με νταλίκα
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ

