Το «βρώμικο» χτύπημα του Εμπίντ στον Γιάννη
Ο Ζόελ Εμπίντ στην αναμέτρηση των Σίξερς με τους Μπακς δεν βρήκε τρόπο να σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και έτσι χρησιμοποίησε «βρώμικα» μέσα.
Οι Μπακς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Σίξερς και γνώρισαν την ήττα με 110-102.
Ο Ζόελ Εμπίντ ωστόσο στην αναμέτρηση τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στο Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς δεν μπόρεσε σε μια φάση να τον σταματήσει και έτσι χρησιμοποίησε αντιαθλητικό χτύπημα.
Πιο συγκεκριμένα ο «Greek Freak» έκανε μπάσιμο και ο Καμερουνέζος σέντερ του έριξε αγκωνιά στο στομάχι με πρόθεση.
Οι διαιτητές έπειτα από εξέταση του βίντεο χρέωσαν τον Εμπίντ με flagrant 1 για την απαράδεκτη του ενέργεια και ο Καμερουνέζος συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. Θα μπορούσε ωστόσο να είχε αποβληθεί καθώς η φάση ήταν και για flagrant 2.
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
