
«Σπίτι με το MEGA»: Δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από την αποψινή πρεμιέρα
Λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση του επεισοδίου, δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από το τραγούδι «Ό,τι ονειρευόμαστε γίνεται» που ερμηνεύουν στη σκηνή η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς.
Το «Σπίτι με το MEGA» σηκώνει αυλαία για 4η σεζόν, απόψε Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 21:00, με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, εκλεκτούς καλεσμένους και ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές σε ένα ανανεωμένο σκηνικό.
Οι πρώτοι που παίρνουν τα κλειδιά του «σπιτιού» είναι η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς. Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή για να μας χαρίσουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι και ανοίγουν τη ψυχή τους στη φιλόξενη και εγκάρδια οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά.
Δίπλα τους θα βρεθούν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Ιλένια Ουίλιαμς.
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, η εμφάνιση του Σταμάτη Σπανουδάκη.
Λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση του επεισοδίου, δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από το τραγούδι «Ό,τι ονειρευόμαστε γίνεται» που ερμηνεύουν στη σκηνή η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς.

- Συρμός του τραμ συγκρούστηκε με βαν στον Άλιμο
- Καρέτσας και Τζόλης μεταξύ των ακριβότερων παικτών σε Ολλανδία και Βέλγιο
- Χανιά: Απολογείται αύριο ο καθηγητής μουσικής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
- Ο Ίαν ΜακΚέλεν «ερωτεύτηκε» τον Τζόνι Ντεπ στο πλατό
- Euroleague και NBA εξετάζουν το ενδεχόμενο κοινής λίγκας
- Στην Κόκκινη Λίστα ο εμβληματικός αυτοκρατορικός πιγκουίνος της Ανταρκτικής

