
Ουκρανία: Σε Μποροντιάνκα, Μπούτσα και Ιρπίν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τις πληγείσες από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς πόλεις.
Στην Ουκρανία βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μεταφέροντας μήνυμα στήριξης, στον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο ουκρανικό λαό.
Η κ. Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, μετέβη στις πληγείσες από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς πόλεις Μποροντιάνκα, Μπούτσα και Ιρπίν, όπου είχε συνομιλίες με τις τοπικές αρχές και κατοίκους.
- Διαβάστε επίσης: Ουκρανία: 14 εκατομμύρια ξεριζωμένοι – Ο μεγαλύτερος εκτοπισμός παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες
Δάκρυσε όταν αντίκρυσε τους ομαδικούς τάφους
Στη Μπούτσα η κυρία Σακελλαροπούλου περιηγήθηκε στο σημείο που βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι Ουκρανών πολιτών στον περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα και είδε φωτογραφική έκθεση με αμάχους θύματα του πολέμου.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ΠτΔ αντικρύζοντας τους ομαδικούς τάφους των Ουκρανών, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
Δείτε εικόνες:

- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
- Πόλεμος στη Μέση Aνατολή: Πέντε ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας


