Ολυμπιακός: Στροφή στη EuroLeague και στη μάχη με την Πολκόβιτσε
Την Τετάρτη (2/11) οι νταμπλούχες Ελλάδας υποδέχονται την Πολκόβιτσε στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague.
Μετά την άνετη νίκη (103-63) επί των Εσπερίδων Καλλιθέας στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ευρώπη.
Την Τετάρτη (2/11) στις 18:00 (Live Streaming: FIBA TV/EuroLeague Women) οι νταμπλούχες Ελλάδας υποδέχονται την Πολκόβιτσε στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague.
Οι «ερυθρόλευκες», μετά την πρεμιέρα στη Γαλλία κόντρα στην Μπουρζ, δίνουν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην έδρα τους και θέλουν κόντρα στην πολωνική ομάδα, να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη φάση των ομίλων του θεσμού.
*Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τα ενεργά Μέλη του Συλλόγου, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Οι φίλαθλοι θα εισέρχονται μόνο από την είσοδο των VIP.
«Η Πολκόβιτσε είναι μια δυνατή ομάδα, με εμπειρία στην Ευρώπη. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη και αυτό θα διεκδικήσουμε και αύριο. Είναι σημαντικό για εμάς να είναι ο κόσμος μας εκεί, στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Εβίνα Σταμάτη.
- Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τις νίκες που πέτυχαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Βαρκελώνη: 15 τραυματίες μετά τον εκτροχιασμό τρένου – Συγκρούστηκε με τοίχο
- Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις εγκαταλείφθηκαν από τις ΗΠΑ
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι φούσκα» – Ο προφήτης Εντ Ζίτρον και η κατάρρευση της μεγάλης απάτης του 21ου αιώνα
- Κρήτη: Έβαλε μέχρι και αγγελία για να βρει δουλειά – Συγκλονίζει η ιστορία της 87χρονης που ζει σε αυτοκίνητο
- Σλασκ Βρότσλαβ – Άρης Betsson 107-113: «Ζωντανός» για πρόκριση, με νίκη στην 2η παράταση
