Μπήκε για βόλτα στην «OPAP Arena» ο Λουτσέσκου και άναψαν τα… αίματα
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε να κάνει την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena», με τον Ρουμάνο τεχνικό να δέχεται τις αποδοκιμασίες των φίλων της ΑΕΚ, με τον ίδιο να κάνει νόημα να… φωνάξουν περισσότερο.
Η ένταση έξω από την «OPAP Arena» μεταφέρθηκε και εντός από ότι φαίνεται, μιας και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε… φωτιά μια ώρα πριν την σέντρα του ντέρμπι των Δικεφάλων.
Πιο συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός κατά την καθιερωμένη του βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του νέου γηπέδου της «Ένωσης», δέχθηκε τις αποδοκιμασίες από τους φίλους της ΑΕΚ, με τον ίδιο λίγα λεπτά αργότερα να γυρνά προς το μέρος του, κάνοντας τους νόημα να γιουχάρουν πιο… δυνατά.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Λαμία 2-0: «Καθάρισε» σε 6 λεπτά και τώρα… Λεωφόρος
Αμέσως οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» έσπευσαν προς το μέρος του με σκοπό να του κάνουν ξεκάθαρο ότι ειδικά οι χειρονομίες δεν βοηθούν να υπάρχει ηρεμία σε ένα τόσο δύσκολο ματς, συνομίλησαν με τους υπεύθυνους των «ασπρόμαυρων» και τα πνεύματα ηρέμησαν.
- Daikin Altherma 4 H: Η αντλία θερμότητας νέας γενιάς που αναβαθμίζει τον χώρο μας σε ένα αποδοτικό και άνετο περιβάλλον
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare

