Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέντοβιτς: «Νιώθω ανασφάλεια…»

Νέντοβιτς: «Νιώθω ανασφάλεια…»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τονίζοντας πως ακόμα νιώθει ανασφάλεια μέσα στο γήπεδο.

Έπειτα από ένα μικρό διάστημα απουσίας, ο Νεμάνια Νέντοβιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση παίζοντας κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σέρβος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε σε δηλώσεις του πως είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο ανέφερε ότι το πόδι του έχει ατονήσει και πως υπάρχουν στιγμές στο γήπεδο που νιώθει ανασφάλεια.

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» της Sport κατά Τσάβι

Οι δηλώσεις του Νεμάνια Νέντοβιτς:

«Γενικά νιώθω καλά. Η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα ήταν «εκρηκτική»! Αυτό ακριβώς περίμενα. Όσον αφορά την επιστροφή μου, ειλικρινά δεν έπρεπε να παίξω 21 λεπτά! Το πλάνο ήταν να παίξω πολύ λιγότερο, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν είμαι ακόμα στο 100%.

Νιώθω ανασφάλεια… Βλέπω κάποια πράγματα την ώρα του αγώνα που μπορώ και θέλω να κάνω όμως φοβάμαι! Θα μου πάρει χρόνο για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη στο κορμί μου και την αυτοπεποίθησή μου. Το πιο σημαντικό είναι πως όλα πήγαν καλά.

Η φυσική κατάστασή μου είναι σε υψηλό επίπεδο, εκτός από το πόδι που, ας πούμε, έχει ατονήσει λόγω της μεγάλης αποχής μου. Έχω πολλή δουλειά μπροστά μου και φυσικά θα ζητήσω λεπτά και αγώνες, σε συνεργασία με το προπονητικό σταφ. Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσω να είμαι 100% έτοιμος το συντομότερο δυνατό».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024