Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πυρά» της Sport κατά Τσάβι

«Πυρά» της Sport κατά Τσάβι

Με τον Τσάβι τα έβαλε η καταλανική εφημερίδα «Sport» για την επιλογή των συνεργατών του καθώς όπως αναφέρει πρόκειται για άτομα που είναι δίκοι του άνθρωποι όμως δεν έχουν καθόλου πείρα και περγαμηνές.

Άσχημο είναι το κλίμα στην Βαρκελώνη μετά τον αποκλεισμό σοκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της Μπαρτσελόνα από την φάση των ομίλων του Champions League.

Ευθύνες για την άσχημη αυτή πορεία της ομάδας επιρρίπτει η διάσημη καταλανική εφημερίδα «Sport» στον προπονητή των μπλαουγκράνα, Τσάβι Ερνάντεζ.

Σε δημοσίευμα της τα βάζει με τον Ισπανό τεχνικό και  αναφέρεται μεταξύ άλλων  σε κακές επιλογές για την στελέχωση του επιτελείου του λέγοντας ότι επέλεξε συνεργάτες με βάση την φιλία και την αφοσίωση και όχι την ικανότητα.

Το δημοσίευμα:

«Όταν επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη, υπάρχει πρόβλημα. Η ομάδα είναι ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο στην Ισπανία, αλλά όχι σε διεθνές επίπεδο. Κανείς δεν αμφιβάλλει πως ο Τσάβι ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον το DNA του συλλόγου και ότι έχει τη φιλοδοξία να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει. Όμως είναι προφανές πως έχει ένα επιτελείο με συνεργάτες που έχουν ελάχιστη πείρα και καθόλου περγαμηνές. Η αφοσίωση και η φιλία δεν αρκούν» αναφέρεται στο δημοσίευμα, που συνεχίζει:

«Δεύτερος προπονητής είναι ο αδερφός του, Όσκαρ, ένας εξαιρετικός άνθρωπος αλλά χωρίς επιρροή στα αποδυτήρια. Τρίτος προπονητής είναι ο Σέρχιο Αλέγκρε, που ήταν σκάουτ σε τοπική ομάδα και μετά προπονητής σε ομάδα της Γ’ κατηγορίας από την οποία και απολύθηκε λόγω κακών αποτελεσμάτων. Ο γυμναστής, Ιβάν Τόρες, παιδικός φίλος του Τσάβι, έχει δουλέψει μόνο στην Άβιλα. Όσο για τους κατασκόπους, έχουν εργαστεί σε μικρές ομάδες. Έτσι ο Τσάβι είναι ουσιαστικά μόνος στη λήψη αποφάσεων ενώ θα χρειαζόταν συνεργάτες με περισσότερες ικανότητες και μεγαλύτερη προσωπικότητα για να πάρουν περισσότερα πράγματα από το ρόστερ».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024