Love Island: «Καυτές» αποκαλύψεις – Έσπασαν τους κανόνες και έκαναν σεξ στη βίλα
Ποιο ήταν το ασυγκράτητο ζευγάρι;
Τίτλους τέλους θα ρίξει πρόωρα το Love Island, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Μπορεί κάποιοι στον ΣΚΑΙ να πίστευαν ότι το ριάλιτι, που κοστίζει πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, θα μπορέσει να χτυπήσει την μυθοπλασία και τον ανταγωνισμό, ωστόσο έκαναν λάθος.
- Διαβάστε επίσης: Η «τράπουλα» ανακατεύτηκε και οι παίκτες «πλάνταξαν» στο κλάμα – «Είναι η πιο δύσκολη δοκιμασία»
Τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει φέρνουν και το κόψιμό του. Το κοινό δεν ανταποκρίθηκε ούτε στα καυτά φιλιά των παικτών, ούτε στις καλλίγραμμες παίκτριες που κυκλοφορούν με τα αισθησιακά τους μαγιό, με αποτέλεσμα ο τελικός να προβληθεί πολύ νωρίτερα από ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένος.
Συγκεκριμένα, θα προβληθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και στη συνέχεια οι παίκτες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Πάντως, κάποιοι πέρασαν αρκετά καλά στη βίλα του ριάλιτι ενώ φαίνεται ότι ήρθαν και κοντά. Για την ακρίβεια πάρα πολύ κοντά.
Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρκα και την Ιωάννα Τζανή, που ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκαν ότι έκαναν σεξ.
Κόντρα στους κανόνες του παιχνιδιού συνευρέθηκαν και… προχώρησαν τη σχέση τους λίγο παρακάτω.
Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι. Μετά την οικειοθελή αποχώρησή τους παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο κανάλι της Έλενας Κρεμλίδου στο youtube.
Ενώ λοιπόν, είχαν απαντήσει σε όλες τις αδιάκριτες ερωτήσεις, όταν ρωτήθηκαν για το αν έκαναν σεξ μέσα στο παιχνίδι, κοιτάχτηκαν με πονηρό ύφος και έβαλαν τα γέλια. Δεν έδωσαν -φυσικά- λεπτομέρειες αλλά το βλέμμα τους τα «είπε» όλα.
Δείτε το βίντεο στο 3:30
- Ουκρανία: Ικανοποίηση Τραμπ για την πορεία των συνομιλιών με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
- Βολιβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ