Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Love Island: Η «τράπουλα» ανακατεύτηκε και οι παίκτες «πλάνταξαν» στο κλάμα - «Είναι η πιο δύσκολη δοκιμασία»

Love Island: Η «τράπουλα» ανακατεύτηκε και οι παίκτες «πλάνταξαν» στο κλάμα – «Είναι η πιο δύσκολη δοκιμασία»

Οι νέοι κανόνες έφεραν αναστάτωση στη βίλα

Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έφερε τα πάνω κάτω λίγο πριν τον τελικό του Love Island.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στα ζευγάρια την τελευταία μεγάλη δοκιμασία τους.

«Σιγά σιγά οδεύουμε προς το τέλος. Ήρθε λοιπόν η στιγμή για μια ιδιαίτερη δοκιμασία. Αυτή η δοκιμασία θα είναι και η τελευταία μεγάλη δοκιμασία πριν από τον τελικό. Σήμερα θα κάνουμε ένα διαφορετικό recoupling. Θα δημιουργηθούν έξι νέα ζευγάρια από την αρχή», τόνισε με νόημα.

Έτσι, έξι φάκελοι έμελλε να καθορίσουν την τύχη του… έρωτα για τους διαγωνιζόμενους και να δημιουργηθούν τα νέα ζευγάρια.

Και αυτά είναι ο Φάνης με την Χριστίνα, ο Παναγιώτης με την Νίκη, ο Αλέξανδρος με την Κατερίνα, ο Αργύρης με την Αναστασία, ο Αλέξανδρος με την Μαρία καθώς και ο Γιώργος με την Κλαούντια.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής (28/10), είδαμε τους παίκτες να αντιδρούν με το recoupling και μάλιστα η Αναστασία δεν μπορούσε με τίποτα να χωνέψει τον «χωρισμό» από τον Γιώργο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα αλλά και την Κατερίνα, η διαγωνιζόμενη εξομολογήθηκε: «Δεν είναι ότι με ενοχλεί που έχουμε αλλάξει ζευγάρια ή δεν εμπιστεύομαι εκείνον ή την Κλαούντια ή τον Αργύρη. Δεν με απασχολεί ότι είμαι με άλλο ζευγάρι. Απλά αυτή τη στιγμή μου έχουν δώσει την πιο δύσκολη δοκιμασία. Το να μην μπορώ να τον αγγίξω, να τον φιλήσω και να μην μπορώ να περάσω χρόνο μαζί του».

«Γύρισα και του είπα ότι νιώθω πως δεν με καταλαβαίνει. Μια περίοδο έλεγα ότι ο μοναδικός λόγος που κάθομαι εδώ πέρα και με ηρεμεί είναι ο Γιώργος. Επειδή τώρα τελευταία τα βρήκαμε κιόλας και με έκανε να γελάω, δεν ξέρω, μου άρεσε πολύ όλο αυτό. Τώρα θα τον βλέπω και απλά θα μιλάμε γιατί έτσι είναι οι κανόνες του Love Island» πρόσθεσε, εμφανώς στεναχωρημένη, η ίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024