Ο Σαρούνας υποκλίνεται στον Ολυμπιακό
«Ο Ολυμπιακός παίζει με καρδιά, είναι ομάδα Final Four», δήλωσε για τους ερυθρολεύκους ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Εβγαλε το… καπέλο στον Ολυμπιακό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν αύριο (7/10) πρεμιέρα στην Euroleague κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τον προπονητή των «Μπλαουγκράνα» να στάζει μέλι για την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Λιθουανός κόουτς αποθέωσε τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας πως είναι ομάδα Final Four που παίζει με καρδιά.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:
«Είναι η αρχή της νέας σεζόν, οπότε είσαι πάντα ενθουσιασμένος. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Μπορούμε να μιλήσουμε πολύ για ρόστερ και ομάδες… αλλά είναι μόνο στα χαρτιά. Σε πέντε ή έξι μήνες οι ομάδες θα είναι διαφορετικές. Η Euroleague είναι εξαιρετικά απαιτητική.
Πάντα θα ήθελα να ξεκινώ με έναν λιγότερο δυνατό αντίπαλο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Final Four. Ανανέωσαν ξανά με τον προπονητή και τους περισσότερους παίκτες, είναι μια ομάδα που παίζει με καρδιά.
Κυριάρχησαν ξεκάθαρα του Παναθηναϊκού στο Σούπερ Καπ Ελλάδας. Έχουν χημεία και πολύ καλά καθορισμένους ρόλους. Έχουν έμπειρους παίκτες και άλλους που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι μόνοι τους».
- Η Ιουλία Καραπατάκη και οι Αταρ του Ταρ live στο Κύτταρο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Μίνι ανασχηματισμός για Ερντογάν – Αντικατάστησε δύο υπουργούς
- Βάλε φαντασία στη ζωή σου, κάνει καλό
- Συνεχίζεται το ράλι στα ενοίκια – Οι δέκα πιο ακριβές περιοχές
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
