Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκληρή απάντηση Αυγενάκη στην ΕΠΟ- Εκτεθειμένος ο Μπαλτάκος που άλλα ζήτησε και άλλα λέει για το Μητρώο

Σκληρή απάντηση Αυγενάκη στην ΕΠΟ- Εκτεθειμένος ο Μπαλτάκος που άλλα ζήτησε και άλλα λέει για το Μητρώο

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σήκωσε το γάντι της πρόκλησης που έριξε η ΕΠΟ και εξέθεσε την διοίκηση της

Σκληρή πλέον η αντιπαράθεση ανάμεσα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και την ΕΠΟ για το θέμα του Μητρώου των ποδοσφαιρικών σωματείων. Και σκληρότερη η απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Τάκη Μπαλτάκο και την διοίκηση της Ομοσπονδίας έπειτα από την πρωινή ανακοίνωση που εξέδωσε το πάρκο Γουδή.

Κανονικό «άδειασμα» σε κοινή θέα καθώς ο Υφυπουργός «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media (twitter) την «κόπια» της επιστολής που του απέστειλε ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος στις 28 Ιουλίου ζητώντας μια χρονική προθεσμία (παράταση) προκειμένου να δηλωθούν κανονικά όλες οι ομάδες στο Μητρώο και κατ επέκταση να ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας. Αυτά στα οποία η ΕΠΟ έβαλε λουκέτο την Παρασκευή (30/9) μέσω μας Γενικής Συνέλευσης «παρωδία».

Τι ανακοίνωσε η Ομοσπονδία το πρωί; Πως ούτε λίγο, ούτε πολύ η αυτονόητη απόπειρα καταγραφής των συλλόγων της χώρας αφορά σε «νομοθετικά “απολιθώματα” της δεκαετίας του ’50, όταν ο λαός ήταν εχθρός και οι κυβερνήσεις τον έτρεμαν» και ότι «οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις για την εγγραφή του 87,5% των σωματείων στο “Μητρώο”, δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως, αφού τα σωματεία προχώρησαν στην ενέργεια αυτή από φόβο και νομοθετικό καταναγκασμό όχι με την ελεύθερη βούλησή τους».

Τι απάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης; Αναρωτήθηκε αν «από «φόβο & νομοθετικό καταναγκασμό»ο κ. Μπαλτάκος ζήτησε επίσημα (28/07) & δώσαμε «σύντομη παράταση ως προς προθεσμία εγγραφής στο Μητρώο»; Από «φόβο & νομοθετικό καταναγκασμό» προσήλθε στην 4μερή συνάντηση (02/09) με FIFA/UEFA;». Και εμφάνισε την προσωπική επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ. Την επιστολή της 28ης Ιουλίου που αν μη τι άλλο λέει την ιστορία διαφορετικά.

«Ώρα πλέον να λειτουργήσουν υπεύθυνα & στην ΕΠΟ» καταλήγει στο μήνυμα του ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024