Στους Ντιτρόιτ Πίστονς ο Μπογκντάνοβιτς
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα είναι παίκτης των Ντιτρόιτ Πίστονς αφού ήρθαν σε συμφωνία με τους Γιούτα Τζαζ.
Παρελθόν από τους Γιούτα Τζαζ θα αποτελέσει και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Ο 33χρονος Κροάτης διεθνής, μετά την παρουσία του στο Eurobasket 2022, ενημερώθηκε πως θα πρέπει να μετακομίσει από το Σολτ Λέικ Σίτι στο Ντιτρόιτ, ύστερα από τρία χρόνια στους Τζαζ.
Συγκεκριμένα, η Γιούτα τον παραχώρησε στους Πίστονς, με τους Κέλι Ολίνικ και Σέιμπεν Λι να κάνουν το αντίθετο δρομολόγιο και απλώς απομένει η επισημοποίηση της συμφωνίας.
Ήδη, η Γιούτα έδωσε τον Ντόνοβαν Μίτσελ στους Κλίβελαντ Καβαλίερς αποκτώντας τον Φινλανδό διεθνή Λάουρι Μάρκανεν εν μέσω Ευρωμπάσκετ, ενώ παρελθόν αποτέλεσε φέτος και ο Γάλλος διεθνής Ρούντι Γκομπέρ που πλέον ανήκει στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ένας ακόμη Ευρωπαίος, λοιπόν αποχαιρετά τους Τζαζ.
Ο Μπογκντάνοβιτς έχει φορέσει επίσης στο ΝΒΑ τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, και Ιντιάνα Πέισερς.
The Jazz are trading Bojan Bogdanovic to the Pistons in exchange for Kelly Olynyk and Saben Lee, sources told The Athletic on Thursday.
More: https://t.co/ZnkvmCCLkd pic.twitter.com/kxb5mOPKMG
— The Athletic NBA (@TheAthleticNBA) September 22, 2022
- ΕΟΦ: – Προσοχή – Νέα ανάκληση παρτίδων προϊόντων βρεφικού γάλακτος
- Ξανά στον πάγκο του Βόλου ο Κώστας Μπράτσος
- Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα: Οι ψησταριές θα «πάρουν φωτιά» στη Βαρβάκειο, 800 κιλά κρέας δωρέαν
- Μεξικό: Σοκαριστικό τροχαίο – Αυτοκίνητο χτυπά γυναίκα και την εκτοξεύει μέτρα μακριά
- Προκρίθηκε στους «16» της Ντόχα η Σάκκαρη
- Κικίλιας: «138 νέα οχήματα για το Λιμενικό, παρουσιάζουν υψηλό επίπεδο ευχρηστίας και αξιοπιστίας»


