
Το βράδυ «κλαίει» ο Μουρίνιο…
Μια δυάδα με ρίσκο στο Καμπιονάτο και το ντέρμπι της βραδιάς
Μετά το εντυπωσιακό 3 στα 3 στις επιλογές της Τρίτης και το δεύτερο σερί απόλυτο το έριξα στην χαλάρωση επιστρέφοντας σήμερα με δύο επιλογές που εμπεριέχουν και ένα αρκετά μεγάλο ρίσκο.
Το ντέρμπι της Ιταλίας ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρόμα ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα και τραβάει το ενδιαφέρον ειδικά βλέποντας τον άσο να φτάνει ακόμη και πάνω από 2.30 σε κάποιες περιπτώσεις.
Μια Γιουβέντους που φέτος είναι ανανεωμένη και στην έδρα της είναι το φαβορί για να πάρει το τρίποντο και να μας στείλει ταμείο με μια εξαιρετική απόδοση στον άσο. Όσο και αν η Ρόμα του Ντιμπάλα έχει ανεβάσει τον πήχη πιστεύω και ελπίζω πως απόψε ο Μουρίνιο θα… κλαίει στο Τορίνο.
Η δεύτερη επιλογή της ημέρας έρχεται από την Αγγλία και την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται την Φούλαμ και το ματς δεν μπορώ να σκεφτώ πως δεν θα κάτσει στο οβερ που το βρίσκουμε, λογικά σε αποδόσεις γύρω από το 1.53. Μάλιστα αν το συνδυάσουμε με τον άσο φτάνουμε κοντά στο 1.90 που είναι εξαιρετικό. Η Άρσεναλ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και παρότι η Φούλαμ έχει δείξει πραγματάκια μέχρι στιγμής δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει την έκπληξη και να σταματήσει την πολύ καλή πορεία που διαγράφει η ομάδα του Αρτέτα.
- Akylas: Η παρ’ ολίγον πτώση στην τελική πρόβα – Τι συνέβη
- Ουκρανικό drone κατέπεσε κοντά σε μονάδες ενέργειας του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια
- Έβερεστ: Χιονοστιβάδα σαρώνει κατασκήνωση βάσης – Ορειβάτες τρέχουν να προστατευτούν
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Τελευταίο παιχνίδι του Βλαχοδήμου με τη Σεβίλλη»
- Φραπέ, σουβλάκι, Μοναστηράκι: Ο Eddie των Iron Maiden το ζει ελληνικά
- Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν ήταν κακοποιημένα» – Τι λέει ο παππούς των τριών παιδιών που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
