Συμφωνία ΑΕΚ – Μπορντό για Μισελέν
Σε προφορική συμφωνία με την Μπορντό για την πώληση του Κλεμάν Μισελέν έχει φτάσει η ΑΕΚ.
Μια ανάσα από την αποχώρηση του από την ΑΕΚ βρίσκεται πλέον ο Κλεμάν Μισελέν, καθώς απομένουν μονάχα τα τυπικά για να «σφραγιστεί» η επιστροφή του στη Γαλλία.
Όπως επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ ΑΕΚ, οι δύο ομάδες έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία τις τελευταίες ώρες, για την παραχώρηση του Γάλλου δεξιού μπακ στην Μπορντό.
O 25χρονος φουλ μπακ ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για την επιστροφή του στην πατρίδα του, καθώς μέσα στις επόμενες ώρες θα πετάξει για Γαλλία ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το deal και τη μεταγραφή του στους Γιρονδίνους.
Μόλις περάσει από τις εξετάσεις, ο Γάλλος θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί από τη γαλλική ομάδα. Με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Μισελέν αγωνίστηκε 24 φορές την περασμένη σεζόν, μετρώντας και 2 ασίστ.
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε


