
Ρούλα Πισπιρίγκου: Αδύναμη η δικογραφία σε βάρος της – Τι απαντά στον Δασκαλάκη
«Η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη»
Προετοιμασμένη φαίνεται να ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις νέες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον της, για τους θανάτους των παιδιών της, Μαλένας και της Ιριδας.
Ο δικηγόρος της Οθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», δήλωσε πως «το περίμεναν και είχε προετοιμάσει την Ρούλα Πισπιρίγκου γι’ αυτό που ξέραμε ότι θα συμβεί». Μάλιστα, τόνισε πως «θεωρεί πολύ αδύναμη την δικογραφία για τα δύο κορίτσια».
Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, «η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη, καθώς συνεχίζεται να γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της». Παράλληλα, έκανε λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία στην δικογραφία, αφού όλοι από το Νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά». Οπως είπε ο συνήγορος, «το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ξεκινά από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς και τραυματιοφορείς».
Απάντηση στη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη
Ο κ. Παπαδόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη την γραπτή δήλωση, που κοινοποίησε μέσω του δικηγόρου του Δ. Καράμπελα, ο Μάνος Δασκαλάκης, με αφορμή πάντα την νέα ποινική δίωξη σε βάρος της πρώην γυναίκας του. Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Εχει ήδη καταθέσει, ενόρκως, στο πλαίσιο της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κ. Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα, ως μία γυναίκα, για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα στρεφόταν ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα…».
Μήνυση στον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη
Μήνυση κατέθεσαν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά του του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη.
Αφορμή υπήρξαν οι δηλώσεις του γνωστού γιατρού, πως η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, όταν αυτό νοσηλευόταν στην Εντατική.
Στη μήνυση αναφέρεται ότι πάντα έδειχναν ενδιαφέρον για το παιδί και ότι ο κ. Ηλιάδης τους έλεγε να μην πηγαίνουν στην ΜΕΘ μιας κι ο χώρος δεν επιτρέπει επισκεπτήρια. Πόσο μάλλον όταν η μητέρα της Τζωρτζίνας ήταν μέσα.
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Βάζει στόχο την πατριαρχία του Χόλιγουντ – To πέος του Μαρκ Ράφαλο και η Γάζα
- Ισόβια στον καθηγητή πολεμικών τεχνών για τη δολοφονία της Ολγας – Συγκλονίζει η μητέρας της
- Σοκαριστικό τροχαίο στον Πειραιά – 17χρονος παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο – Έχει προσαχθεί ο οδηγός
- Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet 3-1: Νικηφόρα αρχή στα πλέι αουτ οι Αρκάδες, ελπίζουν για την παραμονή
- Κινεζικές εταιρείες εμπορεύονται πληροφορίες «θησαυρό» για την Τεχεράνη


