Ποιος θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – Σλόβαν
Βέλγικη σφυρίχτρα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σλόβαν για τα προκριματικά του Europa League.
Τον διαιτητή που θα διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης» (4/8, 22:00), για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League γνωστοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (29/7) η UEFA.
Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Σλοβάκους θα σφυρίξει ο 32χρονος Βέλγος Λορένς Βισέρ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Ρίεν Βάνιζερε, Τιμπόντ Νάισεν, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Λοθάρ Ντχοντ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι ελληνικής ομάδας που θα διευθύνει ο Βισέρ, καθώς είχε σφυρίξει το Λέστερ – ΑΕΚ (2-0) τον Δεκέμβριο του 2020 και το ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ (2-1) τον περασμένο Φεβρουάριο.
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]
- Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Πρόκριση με «υπογραφή» Βινίσιους
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης στο Χαλάνδρι – Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
- Η αφιέρωση του Μίλτου Πασχαλίδη στον Αλέξη Τσίπρα – «Ό,τι νότες πω, είναι για σένα»
- Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Πανηγυρική πρόκριση στους «8» για τους Παριζιάνους


