Στους Γιούτα Τζαζ ο Φοντέκιο
Στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σιμόνε Φοντέκιο, αφού συμφώνησε με τους Γιούτα Τζαζ.
Αλλαγών συνέχεια στου Γιούτα Τζαζ, αφού για λογαριασμό τους θα μετακομίσει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ο Σιμόνε Φοντέκιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού «Eurodevotion».
Έτσι, ο 26χρονος αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπασκόνια, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, μετρώντας 11 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά μέσο όρο στην Euroleague.
Στο παρελθόν ο Ιταλός έχει επίσης φορέσει τις φανέλες των Βίρτους Μπολόνια, Ολίμπια Μιλάνο, Βανόλι Κρέμονα, Ρέτζιο Εμίλια και Άλμπα Βερολίνου, ενώ τα ιταλικά Μέσα υποστηρίζουν πως θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Τζαζ.
Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το 2024 με την Μπασκόνια, ωστόσο υπάρχει όρος NBA out με διορία μέχρι τον Ιούλιο, ο οποίος και θα ενεργοποιηθεί για να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


