Στα ραντάρ της ΑΕΚ ο Σαλσίδο
Η ΑΕΚ ψάχνεται για στόπερ και ο Σαλσίδο αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα
Τη μεταγραφική της ενίσχυση για τη νέα αγωνιστική περίοδο… τρέχει η ΑΕΚ. Μετά την απόκτηση των Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Γιενς Γιόνσον οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ρίξει το βάρος στο μείζον θέμα του στόπερ.
Η Ένωση «πονάει» στο κέντρο της άμυνας, χρειάζεται γερές μεταγραφικές ενέσεις και ένας νέος παίκτης έκανε την εμφάνισή του στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα. Ο λόγος για τον Κάρλος Σαλσίδο, που φέρεται να βρίσκεται στο μπλοκάκι του Ματίας Αλμέιδα.
Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Αλμέιδα και Σαλσίδο γνωρίζονται καλά από την κοινή τους παρουσία στο Μεξικό και την Τσίβας. Ο αργεντινός τεχνικός εκτιμά τις ικανότητες του συγκεκριμένου στόπερ και σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως.
Ο Σαλσίδο αγωνίζεται στο MLS και στην Τορόντο FC, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο του 2024. Η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα 5,5 εκατ. ευρώ και οι ετήσιες απολαβές του υπολογίζονται στο 1 εκατ. ευρώ.
Ο 28χρονος στόπερ ψάχνεται για την αποχώρησή του από το Τορόντο, με τα πρώτα σενάρια να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα και η ομάδα δείχνει να θέλει να απεμπλακεί από τον Σαλσίδο και προ ημερών προχώρησε στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Το Pro Soccer Wire ανέφερε ότι ο σύλλογος θέλει να απαλλαγεί από τον Σαλσίδο. Αν συνέβαινε αυτό, δε θα ήταν μεγάλη έκπληξη. Το παιχνίδι του στο Τορόντο μέχρι στιγμής ήταν ασυνεπές και, σύμφωνα με το Pro Soccer Wire, ο Σαλσίδο έχει πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Λίγα 24ωρα νωρίτερα ο μεξικανός στόπερ με ένα αινιγματικό «τιτίβισμα» είχε γράψει: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!»
Μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 15 συμμετοχές με τα χρώματα του αμερικανικού συλλόγου, ενώ έχει περάσει από τη Φιορεντίνα, την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Τίγκρες. Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2015 είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μεξικού, μετρώντας 48 ματς.
Δείτε τον Σαλσίδο εν δράσει:
- ΗΠΑ: Επιτρέπουμε στα ιρανικά τάνκερ να διέρχονται από το Ορμούζ, για να διατηρηθεί η προσφορά πετρελαίου
- Ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά κρατούσε πανό για τον Άλκη ως μαθητής
- Στον ανακριτή οι τρεις Τούρκοι για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη
- Ο Πολ Τόμας Άντερσον κερδίζει επιτέλους Όσκαρ μετά από 11 ήττες
- Κατέκτησε την Ανταρκτική, τώρα θέλει το Διάστημα – Ο Αδριανός Γκολέμης είναι ο πρώτος έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»




