Επίσημο: Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Νιακατέ (pic & vid)
Ακόμη μια μεταγραφική κίνηση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μούσα Νιακατέ.
Συνεχίζει να είναι κάτι παραπάνω από δραστήρια στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η Νότιγχαμ Φόρεστ εν όψει και της επιστροφής της στην Premier League, με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να ανακοινώνει την απόκτηση του Μούσα Νιακατέ.
Διαβάστε επίσης: Τσιμίκας: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό» (vid)
Ο 26χρονος στόπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους νεοφώτιστους, οι οποίοι πλήρωσαν 10 εκατ. ευρώ τη Μάιντς για την αγορά του, ενώ στη συμφωνία προβλέπονται άλλα 5 εκατ. μέσω μπόνους.
Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους Αβονίγι, Μπιανκόν και Χέντερσον να έχουν προηγηθεί του Νιακατέ, που μέτρησε 135 συμμετοχές σε τέσσερα χρόνια στη Γερμανία, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Βαλενσιέν, Μετς.
Welcome to Nottingham Forest, Moussa Niakhaté. ❤️
— Nottingham Forest FC (@NFFC) July 6, 2022
The news you’ve all been waiting for… ✍️
🌳🔴 #NFFC | #PL pic.twitter.com/6UlSB8D4Je
— Nottingham Forest FC (@NFFC) July 6, 2022
- Κατέρρευσε το όραμα της «Πόλης του Αθλητισμού» στη Μαδρίτη
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δικαίωμα σιωπής» και για την «κουμπαριά» – «Φραπές» σκέτος και «φραπές» με ζάχαρη
- Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα – Η πρώτη εκτίμηση Κολυδά
- Συναυλία στο Αθήναιον Ωδείο εις μνήμην της Lubna Alyaan – Η έφηβη βιολονίστα που μαρτύρησε στη Γάζα
- Aνατροπή για την ΑΕΚ με Μάριν και Κοϊτά (1-2, vids)
- «Καταστροφικές πλημμύρες» απειλούν την Ουάσινγκτον – Ρεκόρ στο ύψος των υδάτων ποταμών [βίντεο]
