Επέτειοι με… σκληρό ροκ
Δύσκολη πολιτική εβδομάδα
Δύο επετείους έχουμε να γιορτάσουμε αυτή την εβδομάδα. Και στη μέση μια συνεδρίαση στη Βουλή, όπου δεν θα έχουμε απλά «σκληρό ροκ», αλλά μια σύγκρουση από τα παλιά.
Κι εξηγούμαι: Αύριο Τρίτη, 5 Ιουλίου, συμπληρώνονται 7 χρόνια από το δημοψήφισμα του 2015. Εκείνο το δημοψήφισμα του «όχι» και του «ναι», που κανείς δεν έμαθε ποιο ήταν τελικά το «ναι» και ποιο το «όχι».
Θα «γιορτάσουμε» την επέτειο από τις ημέρες Δημοκρατίας, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, τις ημέρες ντροπής κατ’ άλλους, που οδήγησαν στο πιο σκληρό μνημόνιο που εφάρμοσε η χώρα.
Την επόμενη, ημέρα, την Τετάρτη, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας θα συγκρουστούν στη Βουλή, σε προ ημερησίας διατάξεως συνεδρίαση για την κοινωνική πολιτική. Και μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, την υπόθεση Novartis, το Turkaegean, και άλλα πολλά, περιμένουμε μια πολύ θερμή συνεδρίαση, η οποία θα έχει και «ολίγον» δημοψήφισμα, Τσίπρα – Βαρουφάκη, μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ.
Και είναι σίγουρο ότι την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλά για το «βρόμικο 2015», ο Τσίπρας θα χτυπά κατά ριπάς για την υπόθεση της Novartis και τη μη παραπομπή κανενός για την σκευωρία που ερευνούσε η δικαιοσύνη.
Πηγή: ΟΤ
- Το προσωπικό στυλ έχει να κάνει με το ταξίδι – Ο Αμερικανός ποιητής της μόδας Ralph Lauren δείχνει τον δρόμο
- Δρομολογείται η αποκατάσταση του Ναού της Παναγίας Παρηγορήτισσας, στην Άρτα
- Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Νιλικίνα – Ποιοι μένουν εκτός από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Ελαφόνησος: Τρομακτικό βίντεο – Θαλαμηγός διαλύθηκε πέφτοντας σε βράχια
- Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους να κάνουν στην άκρη όλους τους ξεπουλημένους
- Στη φυλακή οκτώ μέλη του κυκλώματος με τα λαθραία τσιγάρα, ανάμεσά τους ο «Πούτιν» και ο «Πρόεδρος»


