Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Καντζούρης
Ο Ηλίας Καντζούρης θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Μάκη Αγγελόπουλο για να αναλάβει την ομάδα.
Μετά το happy end με την περιπέτεια για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έβαλε μπροστά τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν έχοντας σε πρώτο πλάνο την υπόθεση προπονητής.
Ο Κούρο Σεγκούρα που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με την Ένωση και ο Ηλίας Καντζούρης που πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τον Κολλοσό Ρόδου τερματίζοντας στην τρίτη θέση της Basket League στην κανονική περίοδο ήταν οι δύο υποψήφιοι, με τον Έλληνα προπονητή να είναι τελικά αυτός που παίρνει το χρίσμα.
Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Βεζένκοφ: «Μιλάω με τους Κινγκς»
Ο Μάκης Αγγελόπουλος συμφώνησε με τον 49χρονο τεχνικό ο οποίος επιστρέφει στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής, καθώς έχει διατελέσει δύο φορές βοηθός κατά το παρελθόν (2007 και 20018-19).
Το μόνο που μένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση και στη συνέχεια θα πάρει μπρος και ο μεταγραφικός σχεδιασμός αφού πρώτα ρυθμίσει βέβαια ο Δικέφαλος το θέμα με τα ban.
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη



