Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Technoblade: Ο διάσημος YouTuber πέθανε στα 23 του ύστερα από μάχη με τον καρκίνο

Technoblade: Ο διάσημος YouTuber πέθανε στα 23 του ύστερα από μάχη με τον καρκίνο

O διάσημος YouTuber ανακοίνωσε τον θάνατό του μέσω βίντεο

Ο youtuber του Minecraft, Technoblade, πέθανε σε ηλικία 23 ετών, γεγονός που επιβεβαίωσε η οικογένειά του, σε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο που δημοσιεύτηκε για λογαριασμό του. To διάσημο παιχνίδι παίζεται online από εκατομμύρια χρήστες, μέσω Windows, iPad ή tablet με Android.

Το βίντεο, με τίτλο “So long nerds”, το οποίο δημοσιεύτηκε στους 10 εκατομμύρια followers του, παρουσίασε τον πατέρα του 23χρονου να τον αποκαλεί «το πιο εκπληκτικό παιδί που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει κανείς».

Διαβάστε επίσης: Έφηβος φυλακίστηκε για σχέδιο ανατίναξης κτηρίου στο… Minecraft

Ο εν λόγω YouTuber, έγινε εξαιρετικά γνωστός στις ΗΠΑ, ύστερα από την ανάρτηση βίντεο, που απεικόνιζαν τον ίδιο, ενώ έπαιζε ένα συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι.

«Αν το παρακολουθείται, είμαι νεκρός»

Πέρυσι, ο Technoblade αποκάλυψε στους θαυμαστές του ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα, που συντάχθηκε ώρες πριν από το θάνατό του και το διάβασε ο πατέρας του, ξεκινούσε με τον εξής τρόπο: «Γεια σε όλους, Technoblade εδώ. Αν το παρακολουθείτε αυτό. Είμαι νεκρός». Συνέχισε, αποκαλύπτοντας ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Άλεξ, αναπολώντας την εποχή που έκανε φάρσες στους θεατές προσπαθώντας να τους πείσει ότι το όνομά του ήταν Ντέιβ.

«Σας ευχαριστώ όλους που υποστηρίξατε την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια», συνέχισε. «Αν είχα άλλες εκατό ζωές, νομίζω ότι θα επέλεγα να γίνομαι ξανά και ξανά ο Technoblade, καθώς αυτά ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου».

Ο διαδικτυακός αστέρας, ο οποίος κέρδισε το τουρνουά Minecraft και πλήθος θαυμαστών μιλούσε για τη ζωή του με χιουμοριστικό τρόπο ενώ έπαιζε το παιχνίδι, εξήγησε σε ένα βίντεο συγκέντρωσης χρημάτων, που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο, ότι είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και μια επέμβαση διάσωσης άκρων μετά από έναν επώδυνο όγκο στο δεξί του χέρι.

Ύστερα από τον θάνατό του, fans, followers και YouTubers ανήρτησαν τα συλλυπητήρια μηνύματά τους στο Διαδίκτυο, αποτίωτας φόρο τιμής στον Technoblade.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024