Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη ακαδημία για TikTokers στην Ελλάδα με την υπογραφή της influencer Άννας Μπαλάν

Η πρώτη ακαδημία για TikTokers στην Ελλάδα με την υπογραφή της influencer Άννας Μπαλάν

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια

Η πρώτη on line εκπαιδευτική πλατφόρμα για το TikTok στην Ελλάδα είναι γεγονός.

Μέσα από αυτή την πλατφόρμα η Άννα Μπαλάν και οι συνεργάτες της μοιράζονται όλα τα μυστικά για την επιτυχία στο TikTok. Πρόκειται για ένα Project που δημιουργήθηκε από το εξειδικευμένο στο TikTok Blue Rocket Content Agency (από τους δημιουργούς του Business Review Greece) σε συνεργασία με την influencer του TikTok, Άννα Μπαλάν.

Το tiktokacademy.gr δημιουργήθηκε ώστε να μπορέσει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, είτε έχει εμπειρία στο TikTok είτε δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ, να μάθει από το μηδέν όλα τα μυστικά της πλατφόρμας και να δημιουργήσει ένα προφίλ που θα κάνει πάταγο!

Μέσα από το TikTok Academy μπορεί ο καθένας, μέσα από εκπαιδευτικά βίντεο συνολικής διάρκειας μόλις μίας ώρας, να μάθει όλα αυτά που χρειάζεται για να δημιουργεί ποιοτικά TikTok Videos που να γίνονται Viral!

Παράλληλα, παρέχονται κάποιες πολύ χρήσιμες γραπτές σημειώσεις, ενώ με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα παρέχεται πιστοποίηση παρακολούθησης.

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου ο καθένας αποκτά τις γνώσεις που χρειάζεται για να γίνει επαγγελματίας TikToker, δηλαδή να δημιουργεί ποιοτικό περιεχόμενο και να βγάζει χρήματα από το TikTok!

Όμως υπάρχουν και μαθήματα τα οποία είναι εξειδικευμένα για τον επιχειρηματικό κόσμο και τα επαγγελματικά προφίλ. Και αυτό γιατί είναι κάτι που το έχει ανάγκη η αγορά!

Η ανάγκη αυτή υπάρχει γιατί όπως και κάθε άλλο εργαλείο, έτσι και το TikTok, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να φέρει σε κάθε επιχείρηση ή ελεύθερο επαγγελματία απήχηση που δεν έχει ξαναδεί ποτέ και αντίστοιχα αύξηση των εσόδων του!.

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια

Επομένως το TikTok Academy είναι φτιαγμένο ιδιαίτερα:

  • Για νέους ή ανερχόμενους creators που θέλουν να χτίσουν το προφίλ τους σωστά, να βρουν τη ταυτότητά τους και να κάνουν ποιοτικά βίντεο ενώ παράλληλα αυξάνουν τους ακολούθους τους σταθερά και μπορούν να προσεγγίσουν χορηγούς για ξεκινήσουν να κερδίζουν χρήματα από το TikTok.
  • Για τμήματα marketing, directors ή agencies που θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους, να διαχειριστούν εταιρικούς λογαριασμούς, να αυξήσουν το brand awerness των πελατών τους, να αυξήσουν τα leads τους και να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με άτομα νεαρών ηλικιών.
  • Για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να επενδύσουν στο προσωπικό τους brand και να αυξήσουν τους πελάτες τους χωρίς να επενδύσουν μεγάλο κεφάλαιο και χωρίς να έχουν εμπειρία στα social media.

Ποια είναι η Άννα Μπαλάν

Η Άννα Μπαλάν είναι Influencer του TikTok και ανέπτυξε τον λογαριασμό της από 0 σε 100 χιλιάδες followers. Αυτό το έκανε σε μόλις 5 μήνες!

Η ενασχόλησή της με το Tik Tok ήρθε τα τελευταία χρόνια στη ζωή της και μέσα από αυτό ενημερώνει τον κόσμο, αλλά και τους γονείς των παιδιών με αναπηρία, πως πρέπει να συμπεριφέρονται στα άτομα με αναπηρία.

Μέσα από την επαγγελματική ενασχόληση με το TikTok, έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες για να διαφημίσει το brand και τα προϊόντα τους και έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα media της χώρας.

Παράλληλα με την ενεργή ενασχόλησή της με το TikTok ως Creator και Influencer, είναι παρουσιάστρια ραδιοφωνικής εκπομπής στο PRIDE Radio, ερασιτέχνης ηθοποιός σε θεατρική ομάδα και σπουδάζει Κοινωνική Εργασία.

Ακόμη, η Άννα Μπαλάν έχει δημιουργήσει το podcast «Να δει κανείς ή να μη δει;», το οποίο είναι διαθέσιμο σε YouTube, Spotify και Apple Podcasts.

Κατάγεται από τη Μολδαβία και πήρε πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα, με τη βοήθεια και την πολύτιμη αρωγή της Ελένης Φουρέιρα.

Ποια είναι η εταιρεία Blue Rocket Content Agency

Η Blue Rocket είναι ένα καινοτόμο Content Marketing Agency το οποίο έχει ως στόχο να αυξήσει την οργανική απήχηση των πελατών της, μειώνοντας την σπατάλη στις πληρωμένες διαφημίσεις.

Για να το πετύχει αυτό μελετά σε βάθος την αγορά και τις τάσεις της και προτείνει στους πελάτες της τα πιο αποδοτικά μέσα επικοινωνίας για αυτούς. Στην παρούσα χρονική στιγμή, η εταιρεία ειδικεύεται και παρέχει τις πλέον αποδοτικές υπηρεσίες σε σύγκριση με την αγορά, στην αναπτυσσόμενη πλατφόρμα του TikTok.

Επιπλέον, έχει δημιουργήσει το επιχειρηματικό brand Business Review Greece, που έχει σαν όραμα να εξελίξει την επιχειρηματική κουλτούρα στην Ελλάδα. Αποστολή του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους και ειδικότερα τους νέους, να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Είναι ένα από τα μοναδικά brand επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα το οποίο, εκτός από ποιοτική αρθρογραφία, προσφέρει και αποκλειστικό περιεχόμενο σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου και του YouTube, δημιουργώντας την εκπομπή «Business Talks”, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα podcast επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024