
Αναβλήθηκε ο αγώνας της Σάκκαρη με τη Χάιβς
Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στη Μαρία Σάκκαρη να αγωνιστεί με την Ζόι Χάιβς, με την Ελληνίδα τενίστρια να αναμένεται να κάνει «ποδαρικό» στο Wimbledon την Τρίτη (28/6).
Παράταση μιας ημέρας πήρε η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon.
Οι καιρικές συνθήκες έκαναν… άνω-κάτω το πρόγραμμα του βρετανικού σλαμ και έτσι, ο αγώνας της Ελληνίδας τενίστριας με τη Ζοί Χάιβς για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, πήρε παράταση για αύριο (28/6).
Πέρα από τον αγώνα της Σάκκαρη, αναβλήθηκαν επίσης και οι αναμετρήσεις Πένιστον-Λαακσόνεν, Τζόνσον-Ντιμιτρόφ, Κόστγιουκ-Σουόν, Ντάνιελ-Μπάες, Σάβιλ-Τόμοβα, Βικμάγερ-Ζου, Ντοντέν-Οσταπένκο, Ζανγκ-Ντόι και Γκοφέν-Άλμποτ.
Αύριο μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνει γνωστό και το αναλυτικό πρόγραμμα και οι ώρες διεξαγωγής όλων των αγώνων.
- Ο Ίκερ Κασίγιας δεν θέλει τον Μουρίνιο στην Ρεάλ
- Νέα εμφάνιση Καραμανλή – Η αγεφύρωτη απόσταση του πρώην πρωθυπουργού από Μητσοτάκη
- Λεβαδειακός-ΟΦΗ 3-2: Οι Βοιωτοί έκαναν επική ανατροπή στο 100′ και με τα τρία γκολ στις καθυστερήσεις!
- LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- LIVE: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Ταμείο Ανάκαμψης: Τα κομμάτια της «πίτας» με τους πολλούς αποδέκτες και η Ελλάδα



