
«Σκέψεις της Μπαρτσελόνα να διώξει τον Πικέ»
Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Μπαρτσελόνα σκέφτεται πολύ σοβαρά την απομάκρυνση του Ζεράρ Πικέ από την ομάδα.
Η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπαρτσελόνα έχει αναγκάσει τους «μπλαουγκράνα» τον τελευταίο καιρό να ψάχνουν νέους τρόπους ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα.
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, μία από τις σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι των Καταλανών είναι να χωρίσουν οι δρόμοι της ομάδας με τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος και αμείβεται ετησίως με το υπέρογκο ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ.
Πέραν του οικονομικού φυσικά, που παίζει βασικό ρόλο στην απόφαση μιας και φαίνεται ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός να αρνείται νέα μείωση στις αποδοχές του, ένας από τους λόγους είναι η πρόθεση της διοίκησης να δώσει χρόνο σε νέους και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές.
Όλα τα παραπάνω έρχονται να «δέσουν» με το σκάνδαλο που προέκυψε για τον Ισπανό παίκτη και τον χωρισμό του με τη Σακίρα που τον έφερε ξανά στο προσκήνιο για τους λάθους λόγους.
- Social media: Σήμερα οι ανακοινώσεις για την απαγόρευση της χρήσης από ανήλικους κάτω των 15 ετών
- Τι απάντησε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ στις φήμες για τον Ολυμπιακό
- Μενίδι: Θανατηφόρα παράσυρση γυναίκας από νταλίκα
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά το εξιτήριο
- «Φρένο» σε νέα airbnb σε Χερσόνησο, Μάλια, Νέα Κυδωνία
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)



