Στο «ραντάρ» της Φιορεντίνα ο Μπακασέτας
Στη μεταγραφική λίστα της Φιορεντίνα φέρεται να βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας
«Μπάσιμο» της Φιορεντίνα για τον Τάσο Μπακασέτα.
Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, η ιταλική ομάδα έχει στη λίστα της τον έλληνα μεσοεπιθετικό και έχει ήδη ρωτήσει για την περίπτωσή του.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Fotomac.com.tr, οι Βιόλα έχουν ρωτήσει τον ίδιον τον πρόεδρο της Τράμπζονσπορ, χωρίς ωστόσο να έχουν καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση.
Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Αχμέτ Αγκάογλου, δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να αποχωρήσει εύκολα από την Τραπεζούντα και γι’ αυτό φέρεται να απαιτεί ένα ποσό που φθάνει περίπου στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ.
Στο στρατόπεδο των Τούρκων πάντως πιστεύουν πως η Φιορεντίνα θα καταθέσει σύντομα επίσημη πρόταση για τον «Μπάκα».
- Για τρίτη ημέρα στους δρόμους οι οδηγοί ταξί στην Αττική – Επέστρεψαν μέχρι νεοτέρας στην περιφέρεια
- Χαμός στους Μπακς με Αντετοκούνμπο: Μεγάλη διαφωνία για την επιστροφή του στα παρκέ (pic)
- Πολιορκία xωρίς τέλος, αντοχή χωρίς όρια: Όταν η αμερικανική μέγγενη συναντά τις κουβανικές ρίζες
- Σπειροειδής αποσταθεροποίηση – Ο Λίβανος μεταξύ πολέμου, φόβων νέου εμφυλίου και πλήρους κατάρρευσης
- Που «χάθηκε» ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ;
- Απολογείται ο 19χρονος φίλος του 20χρονου που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά – Αναζητείται ένα ακόμη άτομο




