Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η πρώτη του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη
Στο βίντεο φαίνεται ο γνωστός ηθοποιός να περπατά από τα παρασκήνια με άντρες της ασφάλειας της παραγωγής, ενώ περαστικοί έχουν σταματήσει ό,τι κάνουν και τον κοιτούν.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier», τα οποία θα πραγματοποιηθούν τόσο στη πόλη όσο και στη Δράμα.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στη ΧΑΝΘ για τις πρώτες σκηνές που θα γυριστούν στη Θεσσαλονίκη.
Στο βίντεο φαίνεται ο γνωστός ηθοποιός να περπατά από τα παρασκήνια με άντρες της ασφάλειας της παραγωγής, ενώ περαστικοί έχουν σταματήσει ό,τι κάνουν και τον κοιτούν.
Γυρίσματα θα γίνουν επίσης στο φράγμα της Θέρμης, στην περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη και στα στούντιο της Millennium στη Θέρμη.
Σημειώνεται ότι ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν είναι το μόνο μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ που θα συμμετέχει στην ταινία, καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν ο Τζέιμι Φοξ και ο Σκοτ Ίστγουντ.
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026





