in.gr > Πολιτική > Παρασκήνιο > Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: «Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης για όσους προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ
Σκαμπρόζικες παρομοιώσεις έκανε ο Απόστολος Κακλαμάνης, αναφερόμενος ουσιαστικά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που μετά το 2012 αποχώρησαν για άλλους πολιτικούς χώρους και κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι «η επιστροφή στα σύμβολα και τον τίτλο δεν σημαίνει αναπαλαίωση» και πρόσθεσε με νόημα για τα στελέχη που αποχώρησαν την τελευταία δεκαετία: «Ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επιχειρώντας να δώσει εξήγηση για τους λόγους που αποχώρησαν τα – πρώην πλέον – στελέχη του κόμματος, τα συνέκρινε με «ποντίκια» που δεν είχαν λόγο παραμονής στο ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που είχε πάψει να είναι κόμμα εξουσίας.
«Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κακλαμάνης.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας