«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος;» – Tι ρόλο παίζει το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Σπύρου – Βρισηίδα
Παρά τις δηλώσεις... αγάπης ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπορεί να πιστέψει ότι συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.
Νέο ειδύλλιο έχει ξεκινήσει στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο κάποιοι παίκτες από το Survivor αμφιβάλουν ότι είναι αληθινό.
Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση και δεν μπορεί κυριολεκτικά ο ένας χωρίς τον άλλον.
Παρά τις δηλώσεις… αγάπης ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπορεί να πιστέψει ότι συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.
Ο μισθοφόρος ανέφερε πως Σπύρος και Βρισηίδα παίζουν θέατρο για να έχουν τηλεθέαση και πως δεν υπάρχει κανένας έρωτας. «Η Βρισηίδα είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να κάνει ποτέ κάτι με τον Σπύρο, διότι μου είχε δηλώσει πριν δύο εβδομάδες περίπου ότι είναι ερωτευμένη με τον πρώην της. Μου είχε πει ότι θέλει να πάει να τα βρουν. Τώρα δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης.
Η συνέχεια έγινε στο συμβούλιο του νησιού με τη Βρισηίδα να τον αποκαλεί «αγάπη μου», ενώ η Ασημίνα δήλωσε πρόθυμη να γίνει κουμπάρα. Ο Γιώργος Λιανός είπε ότι χάνεται ο μεγαλύτερος εργένης του Κερατσινίου, με τη Βρισήιδα να ομολογεί πως «αυτός ο άνθρωπος μου αρέσει πολύ».
Δείτε το απόσπασμα
- Έρευνα: Η άσκηση κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία
- Συναγερμός για έντονα φαινόμενα την Τσικνοπέμπτη – Σε δύο φάσεις θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Ανατροπές σε προθεσμίες, δηλώσεις, πρόστιμα
- Από τα βιομηχανικά απόβλητα σε παγκόσμιο φαινόμενο: Είναι το γκλίτερ πολιτικό statement;
- Η ζωή μετά τον χωρισμό: Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ραντεβού;
- Αδιαφάνεια τιμών στα φάρμακα και καθυστέρηση νέων θεραπειών στην Ευρώπη


