Μπάφαλο: Η συγκλονιστική ιστορία της 8χρονης που κρύφτηκε σε ψυγείο για να γλιτώσει από τον μακελάρη
«Λένε ότι είμαι πολύ γενναία...»
Μια συγκλονιστική ιστορία έχει δει το φως της δημοσιότητας από το πρόσφατο μακελειό στις ΗΠΑ. Η 8χρονη Λόντιν σώθηκε από θαύμα στην επίθεση σε σουπερμάρκετ στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, εκεί όπου έχασαν την ζωή τους 10 άνθρωποι.
Το κοριτσάκι κρύφτηκε στο ψυγείο με τα γάλατα και γλίτωσε από τα πυρά του μακελάρη.
Η μικρή Λόντιν Τόμας βρέθηκε στο Tops Friendly Market στη λεωφόρο Τζέφερσον στο Μπάφαλο με τους γονείς της το περασμένο Σάββατο για να αγοράσουν τρόφιμα.
Η Λόντιν και ο πατέρας της Λάμοντ Τόμας είπαν ότι η μητέρα της βρισκόταν στο τμήμα του κρέατος ενώ εκείνοι πήγαν να πάρουν υλικά για να της φτιάξουν ένα κέικ ως έκπληξη όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί.
Η συγκλονιστική περιγραφή
«Όλοι τρέξαμε πίσω όπου βρισκόταν το ψυγείο με τα γάλατα και εκείνος πυροβολούσε το γάλα και το γάλα έτρεχε μέσα από το μέταλλο, αλλά η σφαίρα δεν πέρασε» είπε η Λόντιν και συνέχισε: «Ο μπαμπάς μου απλώς προσπαθούσε να με κρύψει».
Το περασμένο Σάββατο ο Πέιτον Τζέντρον, 18χρονος λευκός Αμερικανός πυροβόλησε και σκότωσε δέκα ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τρεις σε σούπερ μάρκετ στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, σε μια συνοικία όπου διαμένουν κυρίως Αφροαμερικανοί, προτού παραδοθεί στην αστυνομία.
Οι αμερικανικές αρχές έκαναν λόγο για «έγκλημα μίσους» και μια πράξη «βίαιου εξτρεμισμού με ρατσιστικά κίνητρα».
Επίσης ανέφεραν ότι ο δράστης, ο οποίος ήταν οπλισμένος με επιθετικό τυφέκιο και φαίνεται πως έδρασε μόνος του, οδήγησε «πολλές ώρες» από το σπίτι του μέχρι το Μπάφαλο όπου εξαπέλυσε την επίθεση, την οποία μετέδωσε διαδικτυακά μέσω κάμερας που έφερε πάνω του.
Ένδεκα από τους δεκατρείς ανθρώπους που πυροβόλησε ήταν Αφροαμερικανοί, σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας.
Δείτε την περιγραφή
- Αγροτική οικονομία: Ξεπέρασαν τα 2,1 δισ. ευρώ οι εξαγωγές σε φέτα και ελαιόλαδο
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442