Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων 2-2: Ματσάρα και μοιρασιά στην Τρίπολη
«Βροχή» από γκολ στην Τρίπολη, με τους Αστέρα και Απόλλωνα να αποχαιρετούν την εφετινή σεζόν (2-2).
Πολύ ωραίο ματς στην Τρίπολη, με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Απόλλωνα Σμύρνης να προσφέρουν γκολ και θέαμα.
Η… μπίλια έκατσε στην ισοπαλία (2-2), με τις δυο ομάδες να λένε αντίο στην εφετινή σεζόν. Στους 41 βαθμούς σταμάτησαν οι Αρκάδες, στους 22 η «Ελαφρά Ταξιαρχία», με το ταξίδι της στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου να φτάνει στο τέλος του.
Το άχρωμο και άγευστο πρώτο ημίχρονο έδωσε τη σκυτάλη στο θεαματικό δεύτερο μέρος. O Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 49΄. Σέντρα ακριβείας του Άλβαρες από τα αριστερά, κεφαλιά του Μπαράλες και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 69΄, ο Τσιλούλης με ωραίο βολ πλανέ έκανε το 1-1 για τον Απόλλωνα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Αρκάδες πήραν και πάλι το προβάδισμα με δυνατό σουτ του Ιγκλέσιας από το ύψος της μεγάλης περιοχής (2-1).
Με κεφαλιά του Ντάουντα στο 90΄, ο Απόλλωνας διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου (65΄Καστάνιο), Αντζουλάς, Άλβαρες, Κανελλόπουλος (61΄Ιγκλέσιας), Μουνάφο (79΄Βαλιέντε), Σίτο (80΄Σόνι), Ριέρα, Μιχόπουλος (61΄Κρέσπι), Μπαράλες.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Κότσαρης, Μπαξεβανιδης (88΄Δούμας), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Βιτλής (81΄Τοτοαρίμα), Κάστρο (60΄Κραγιόπουλος), Σλίβκα (88΄Παπαγεωργίου), Φατιόν, Μαρτίνες (60΄Τσιλούλης), Ντάουντα, Ιωαννίδης.
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο

