
Ολυμπιακός: Ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει το πρωτάθλημα
Οι Ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, στο Game 4 των τελικών, με στόχο τη νίκη, που θα τους δώσει το φετινό πρωτάθλημα.
Την ευκαιρία να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα έχει την Τρίτη (10/5), με νίκη στο Μαρούσι, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 21:00 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγ. Θωμά, για τον τέταρτο τελικό της Volley League, με στόχο το 3-1 και την κατάκτηση του τίτλου.
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη (3-1) στον τρίτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», αγωνίζονται εκτός έδρας και θέλουν να κάνουν το τρίτο και τελευταίο βήμα κόντρα στις «πράσινες», ώστε να «σφραγίσουν» το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση 2-2 της σειράς στο Μαρούσι, οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν την Πέμπτη (12/5, 19:00) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη, για τον πέμπτο και τελευταία τελικό της Volley League.
Κάρλο Παρίζι: «Είναι μια πολύ ισορροπημένη σειρά αγώνων και επομένως, περιμένουμε έναν αγώνα παρόμοιο με τους άλλους. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι από το δεύτερο παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε καλύτερα τις σημαντικές στιγμές του αγώνα».
Σάσκια Χίπε: «Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του θα κάνει τα πάντα για να πάει τη σειρά σε πέμπτο τελικό. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά, με συγκέντρωση από την αρχή και με τη θέληση να κερδίσουμε. Πρέπει να μείνουμε ήρεμες σε κρίσιμα σημεία και να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε».
- Βραζιλία: Σχεδόν 200 τουρίστες επισκέφθηκαν φαβέλα για το ηλιοβασίλεμα και έπεσαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών
- Τουρκία: Πόζαρε με τη σημαία του ψευδοκράτους η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο του ΟΗΕ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα



