Άρης: Πρόβλημα με Εντιαγέ ενόψει ΠΑΟΚ
Ο Μπαντού Εντιαγέ ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Τετάρτης (11/5) είναι αμφίβολη.
Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Άρη, που μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, έχει να αντιμετωπίσει και τη διαφαινόμενη απουσία του Εντιαγέ από το εκτός έδρας ντέρμπι (11/5) με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σενεγαλέζος μέσος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ακόμα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Σάσα και Γκάνεα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης για το πρώτο, ασκήσεις μεταβιβάσεων και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).
Οι Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ για τον Μπαντού Εντιαγέ προέκυψε μυϊκός τραυματισμός από το χθεσινό παιχνίδι και στη διάρκεια της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο», ενώ μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (11/05, 18:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.
Στο μεθαυριανό ντέρμπι επιστρέφει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που εξέτισε την ποινή του».
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Το μεγάλο παζάρι για τα προγράμματα κατάρτισης, οι υπουργοί που διευκόλυναν, και η παρέα του Παναγόπουλου
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα




