Έμερι: «Δεν μπορέσαμε να αντέξουμε σε αυτό το ρυθμό»
Ο Ουνάι Έμερι στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Λίβερπουλ ανέφερε πως η Βιγιαρεάλ δεν μπόρεσε να αντέξει σε αυτό το ρυθμό σε όλη την αναμέτρηση.
Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, αλλά όχι από τον αποκλεισμό, εμφανίσθηκε ο Ουνάι Εμερι, λίγο μετά την εντός έδρας ήττα που γνώρισε η Βιγιαρεάλ από την Λίβερπουλ με 3-2, στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League.
«Στο ημίχρονο, πίστευα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Ο στόχος μας, ήταν να πετύχουμε το πρώτο γκολ για να είμαστε κοντά στο «comeback». Και το κάναμε», σχολίασε ο Ισπανός προπονητής της Βιγιαρεάλ και πρόσθεσε: «Το δεύτερο γκολ, μας ενθάρρυνε πάρα πολύ. Ο τραυματισμός του Μορένο, επηρέασε πολύ, όλη την ομάδα.
Μας είπε ότι ένιωθε κάτι για τον τραυματισμό του, οπότε δεν ρισκάραμε, είχε κάνει ήδη μεγάλη προσπάθεια για να παίξει. Ηταν ο μόνος, που μας επέτρεψε να έχουμε μονομαχίες κοντά στην αμυντική γραμμή του αντιπάλου. Η ομάδα απλά, δεν ήταν έτοιμη να αντέξει αυτόν τον ρυθμό σε όλο το παιχνίδι. Δεν ήταν αρκετό. Κάτι μας έλειψε».
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο

