
Πάτρα: Εως το τέλος Μαΐου θα έχει τελειώσει το θέμα με τους θανάτους των παιδιών
Οι ιατροδικαστές κατέγραψαν τα ευρήματα σωστά, τα ερμήνευσαν λανθασμένα και δεν άφησαν περιθώρια να εξεταστούν περαιτέρω οι υποθέσεις.
Για σοβαρές αστοχίες στα πρώτα πορίσματα των νεκρών παιδιών από την Πάτρα κάνουν λόγο ο ιατροδικαστής και πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων αλλά και ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.
Μιλώντας αμφότεροι στο ΣΚΑΙ αναφέρονται για το που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας.
Όπως είπε ο κ. Λέων, «από τα ευρήματα που έχουμε υπάρχουν σοβαρές αστοχίες στα πρώτα πορίσματα» και γι’ αυτό θα φέρουν ανατροπές τα νέα πορίσματα.
Εξήγησε πως ενώ οι ιατροδικαστές κατέγραψαν τα ευρήματα σωστά, τα ερμήνευσαν λανθασμένα και δεν άφησαν περιθώρια να εξεταστούν περαιτέρω οι υποθέσεις.
Τόνισε, επίσης, ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα.
Ο κ. Μπαλάσκας από την πλευρά της αστυνομίας εκτίμησε ότι η κατάσταση θα έχει τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα και όσοι εμπλέκονται θα συλληφθούν άμεσα.
Για το Μάνο Δασκαλάκη είπε ότι η επιλογή του να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα δε μπορεί να τον καταστήσει «αόρατο», «αν τον χρειαστεί η ΕΛΑΣ θα τον έχει».
Όσον αφορά τις κατηγορίες της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τους γιατρούς, είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει γιατρός που θα χορηγούσε 15 φιαλίδια κεταμίνης» στο παιδί.
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Βάζει στόχο την πατριαρχία του Χόλιγουντ – To πέος του Μαρκ Ράφαλο και η Γάζα
- Ισόβια στον καθηγητή πολεμικών τεχνών για τη δολοφονία της Ολγας – Συγκλονίζει η μητέρας της
- Τραγωδία στον Πειραιά – Τροχαίο με νεκρό 17χρονο που παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο
- Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet 3-1: Νικηφόρα αρχή στα πλέι αουτ οι Αρκάδες, ελπίζουν για την παραμονή
- Κινεζικές εταιρείες εμπορεύονται πληροφορίες «θησαυρό» για την Τεχεράνη


